Докато холивудските знаменитости се събират за ежегодния си празник на

...
Докато холивудските знаменитости се събират за ежегодния си празник на
Коментари Харесай

Ще се появи ли Зеленски на наградите Оскар

Докато холивудските звезди се събират за годишния си празник на киното на церемонията по връчването на премиите " Оскар " в неделя, предаването онлайн няма да подмине и последствията от съветската инвазия в Украйна.

Организаторите разкриха малко детайлности към идното събитие, само че обявиха, че по време на церемонията ще има миг, в който ще бъде маркирано нахлуването, при което починаха хиляди хора и което прогони от домовете им една четвърт от 44-те милиона поданици на Украйна.

" Макар желанието ни е нощта да e занимателна и празнична и желаеме тя да е самобитно бягство, времето по целия свят е бурно ", сподели продуцентът Уил Пакър на конференция, добавяйки, че пандемията от Covid-19 също продължава да буди терзания.

Шоуто, което ще бъде излъчено живо по телевизия АВС, благосъстоятелност на " Walt Disney Company ", " ще признае тези неща и ще го направи по оправдателен метод ", добави той.

Уанда Сайкс, една от трите звезди на комедията, които ще бъдат водещи на шоуто, сподели, че продуцентите са възнамерявали " нещо, което им харесва " във връзка със обстановката в Украйна.  " Това е органично и е замислено ", съобщи тя.

Миналата седмица съводещата на премиите " Оскар " Ейми Шумър показа, че е подхвърлила концепцията украинският президент Володимир Зеленски да бъде поканен да се включи посредством сателитна връзка, само че допусна, че продуцентите са я отхвърлили, предава Българска телеграфна агенция. " Не аз продуцирам Оскарите ", сподели тя в " Шоуто на Дрю Баримор ".

Пакър не изключи появяването на Зеленски.  " Шоуто към момента е в развой на подготовка, тъй че това не е нещо, което бихме споделили изрично по един или различен метод на този стадий ", добави продуцентът.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР