Докато едни се мъчат преко сили да влязат в Обетования

...
Докато едни се мъчат преко сили да влязат в Обетования
Коментари Харесай

Британия и ЕС - две заклещени кучета

Докато едни се мъчат преко сили да влязат в Обетования Европейски Съюз, Англия пък още по-усилено и безуспешно се пробва да излезе от същия заветен Съюз.
Повече от три години след референдума на Острова, с който се реши британците да се изхлузят от Европейски Съюз, те са все по този начин заклещени вътре - сходно на две кучета претърпели интимното стеснение на “заклещването ”.
Може би не всички наши читатели са следили този феномен при любовта на най-хубавия другар на индивида с най-хубавата му другарка - кучката.
При полово съприкосновение сред поради особеностите на мъжката анатомия при кучетата се получава така наречен заклещване, което напълно не е най-приятната част от интимната непосредственост.
Според профилираната литература неведнъж заклещването продължава доста по-дълго от самия акт на полово съчетаване и напълно не провокира поетични трепети за химни във прослава на природата. По-точно казано - грозна панорама е.
Кинолозите също поучават, до момента в който кучетата са заклещени, никога да не се разделят принудително, тъй като това може да провокира ужасни контузии.
Види се - излизането от Съюза без договорка би било по този начин мъчително и травматично, по тази причина Лондон и Брюксел се въздържат от внезапни придвижвания.
Засега няма изгледи да се отклещят скоро - последната “сигурна дата ”, след която щеше дефинитивно да се излиза от Европейски Съюз със сделкa или без, беше 31 октомври.
Като се има поради, че дейното участие на Англия в Европейски Съюз и Европейската икономическа общественост датира от 1973 - не ми се мисли какъв брой дълго още могат да останат заклещени!
След 31 октомври стратегическите диалози за отклещване не престават все по този начин концентрирано, единствено “екипът на Европейска комисия за договаряния по Брекзит ” се трансформира в “работна група за връзки с Обединеното кралство ” - отново управлявана от Мишел Барние.
Но пък до момента в който Брюксел и Лондон са съсредоточени в комплицираното си отклещване, току-виж Бойко Борисов съумял в залисията да ни мушне в Шенген!
Само някак би трябвало да се отклони вниманието на Холандия, която никак не ще да кандиса и все ни пердаши с шенгенската преграда през устата.
 
Автор: Франсис Фукушима-Хашимото, Прас Прес
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР