Докато едни дават мило и драго, за да свалят някоя

...
Докато едни дават мило и драго, за да свалят някоя
Коментари Харесай

Здравеняк дава мило и драго да е пенсионер, причината ще ви шокира

Докато едни дават благо и драго, с цел да смъкват някоя и друга година, то 35-годишен бодибилдър харчи цяло положение, с цел да наподобява двойно по-възрастен. Полякът Павел Ладжак се грижи косата и брадата му непрекъснато да са бели в съвършения сребрист нюанс. Хората нормално мислят, че професионалния треньор Павел е пенсионер, само че се оказва, че променената състарена визия е издирван резултат от здравеняка. Павел побелява прекомерно млад и взема решение да употребява това, с цел да притегли повече почитатели в Instagram.

Манията на поляка по фитнеса стартира, когато той е едвам на 16 години. Истинската му популярност обаче идва, когато стартира да боядисва косата си в бяло и да се стреми към изкуствено качване на възрастта.

Днес почитателите му в обществената мрежа, които го назовават " Полския викинг ", са повече от 340 хиляди. А красивата му брачна половинка Магда е във екстаз от външния тип на мъжа до нея.

Много консуматори съпоставят Павел Ладжак с известния италиански милионер Джанлука Ваки, прочут като " танцуващия милионер ", който е на 49 години.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР