Докато Disney празнува своята 100-годишнина в понеделник, стените на анимационното

...
Докато Disney празнува своята 100-годишнина в понеделник, стените на анимационното
Коментари Харесай

Вижте 543 герои на Дисни, позиращи за групова снимка в „Имало едно студио“

Докато Disney чества своята 100-годишнина в понеделник, стените на анимационното студио на компанията оживяват в новия късометражен филм „ Имало едно студио “.

В 12-минутния късометражен филм Мики и Мини Маус, благодарение на Тинкър Бел, водят удара за събиране на 543 герои на Дисни – в това число злодеи – за групова фотография, с цел да отбележат събитието. Бърни Матинсън, аниматор, работил за студиото в продължение на 70 години, заключва вратите на анимационното студио на Дисни в Бърбанк, до момента в който героите си потеглят.

„ Хайде да хванем бандата! “ Мини споделя, до момента в който продължава да изпраща сигнала, като пее „ ю-ху! “

Представени са герои от повече от 85 кино лентата на Дисни за 10 десетилетия.

Кристен Бел и Идина Мензел, които озвучават героите от „ Замръзналото кралство “ надлежно Анна и Елза, дружно с Джереми Айрънс (Белег от „ Цар Лъв “), Джоди Бенсън (Ариел от „ Малката нимфа “) и 40 други артисти, които озвучават, съгласно Variety се върнаха, с цел да дадат гласовете си на плана.

Джинът от „ Аладин “, озвучен от починалия Робин Уилямс, също е включен в късометражния филм, като са употребявани някои истински записи на артиста, съгласно продуцента Брад Симонсен.

В покъртителен миг обезумелият Мики Маус стопира в коридора, когато вижда портрет на самия Уолт Дисни. Мики смъква шапката си, показва уважението си към индивида, който го е основал и споделя: „ Трябва да потеглям, само че благодаря! Продължавайте със шоуто. “

Отвън Гуфи се пробва да сложи камерата на върха на стълба, само че пада на земята и камерата се чупи.

Когато героите стартират да пеят „ When You Wish Upon a Star “ от класическата анимация „ Пинокио “ от 1940 година, феята кръстница на Пепеляшка маха с пръчката си, с цел да сложи Гуфи и камерата на върха на стълбата, до момента в който всичките 543 герои най-сетне се събират, с цел да създадат своята фотография.

„ Благодаря на всички, които си представяха с нас, смееха се с нас и мечтаеха с нас “, гласи текст, изписан на екрана в края на късия текст.

„ Имало едно студио “ към този момент се излъчва в Disney+.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР