Докато часовникът удари полунощ преди десет години на днешния ден,

...
Докато часовникът удари полунощ преди десет години на днешния ден,
Коментари Харесай

Първата гей двойка, сключила брак в Англия, издаде вълнуващо послание към торите след 10 години

Докато часовникът удари среднощ преди 10 години на днешния ден, историята беше основана, когато Питър Макгрейт и Дейвид Кабреза станаха първата двойка от един и същи пол в Обединеното кралство, сключила брак според новите закони.

Тълпи се подредиха по улиците пред кметството на Ислингтън в чест на забележителното събитие, до момента в който няколко други двойки излязоха на пътеката, с цел да кажат обетите си и да официализират връзките си. Това беше, както сподели Питър, стъпка напред единствено за различаване на гей и лесбийски връзки по същия метод, по който честваме хетеросексуалните двойки.

„ Хората осъзнават какво е бракът по целия свят и той съдържа доста обществена мощ “, сподели той пред Mirror. Едно десетилетие по-късно двойката, която се срещна през 1997 година, остава дружно и доста влюбена – само че приказва с незабавно известие.

Лорд Дейвид Камерън, който приветства еднополовите бракове като един от най-големите си достижения в шестгодишното си премиерство, в този момент служи като външен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР