“Докато бях министър в кабинета Денков“, успяхме да подредим добър

...
“Докато бях министър в кабинета Денков“, успяхме да подредим добър
Коментари Харесай

Георги Гвоздейков обясни защо рискува членството си в ПП, за да остане в служебния кабинет

“Докато бях министър в кабинета " Денков “, успяхме да подредим добър екип и да покажем резултат. Продължаваме да работим със същия екип “. Това съобщи пред bTV министърът на превоза Георги Гвоздейков.

" Получих позвъняване за среща с господин Главчев, направихме такава и изложих това, което се случва в Министерството на превоза – какви да провокациите пред бранша и кое е значимо да се направи. След излагането на моите тези получих предлагането да остана министър в кабинета му “, уточни още той.

" Политиката е инструмент, който би трябвало да служи на хората. В Министерството на превоза има извънредно значими планове, които са свързани с модернизацията на железопътния превоз. Тези планове се финансират по Плана за възобновяване и резистентност. Процесите и периодите закъсняват месеците април и май са извънредно значими, с цел да проведем всички процедури до избиране на реализатор и подписване на контракт. За да можем да спасим всички тези планове, които са стойност над 1,5 милиарда лв.. “, изясни транспортният министър, който беше изключен от " Продължаваме промяната “.

Причината за това беше, че с решението си да остане в служебното държавно управление, той е нарушил Устава на партията.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР