Докато бразувате в поредното мобилно приложение за онлайн срещи, най-вероятно

...
Докато бразувате в поредното мобилно приложение за онлайн срещи, най-вероятно
Коментари Харесай

Ето защо си мислите, че красивите хора често са пълни гадняри

Докато бразувате в следващото мобилно приложение за онлайн срещи, най-вероятно сте се чудили за какво огромна част от красивите хора се държат като цялостни гадняри. Оказва се, че има простичко пояснение за всичко това, споделят от известния YouTube канал AsapSCIENCE.

Ако създадем дребна графика, отдадена на хубостта и добротата, ще добием визия за какво това се случва. Първо, би трябвало да приемем, че хората са отмерено разпръснати из графиката. Т.е. някои са злобни и грозни, други – грозни и благи, трети – красиви и злобни и най-после – последните са красиви и благи. Разбира се, всичко това се основава на субективния ви усет.

Най-вероятно нямате какъвто и да е интерес към тези, които са грозни и злобни. Т.е. броят на евентуалните ви сътрудници понижава. Сигурно предпочитате и характерна композиция от хубав външен тип и благ темперамент. Това в допълнение редуцира броя.

Накрая всички хора в графата, които не намирате за толкоз привлекателни, са благи. Иначе не бихте им обърнали каквото и да е внимание. В края на краищата, в случай че някой се държи добре с вас, шансът да бъдете сериозни към външния му тип понижава.

Същевременно – 50 % от хората, които намирате за красиви, се държат зле. Вие толерирате сходно отношение, тъй като сте… заслепени от външния им тип.

Това основава усещането у вас, че красивите хора са гадняри.

Накрая – тези, които са хем красиви, хем благи, са най-търсени. Те най-бързо си намират сътрудник и изчезват от мобилните приложения за запознанства. В разследване на това концепцията, че красивите са гадняри, се ускорява в допълнение.

В края на краищата - да, от ваша гледна точка красивите хора постоянно се държат по-зле. Това обаче значително е в резултат на хората, на които сте склонни да обърнете внимание. Вие просто игнорирате грозните гадняри.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР