Докато българските граждани са в очакване на това какво ще

...
Докато българските граждани са в очакване на това какво ще
Коментари Харесай

Костадинов: Ако Нинова не върне мандата в края на деня, всичко ще зависи от президента

Докато българските жители са в очакване на това какво ще се случи с третият мандат, всички политически водачи са търсени за коментар. Традиционно, само Костадин Костадинов отсъства от телевизионните екрани. След изтеклият в петък запис от срещата на „ Демократична България “, в който политическият им водач сподели, че би трябвало да смъкна вест от медия и тази вест незабавно беше свалена, то, за всички е ясно, че в България не просто сме на последните места по независимост на словото, а имаме и жестока цензура.

Поради това, ръководителят на „ Възраждане “ направи своя коментар в обществената мрежа „ Facebook “. " Там той има най- огромна публика от почитатели, спрямо останалите представители на целия политически набор. "

Ето целия му коментар тук:
„ Днес Българска социалистическа партия би трябвало да върне мандата и срамната и мерзка мъка на ръководещия режим да завърши. Като зная обаче, че лозунгът на държавното управление е " Нулева приемливост към Конституцията ", се колебая, че Нинова ще съблюдава закона. Затова, в края на деня всичко ще зависи от Президента. Ако той не получи назад мандата от Нинова, би трябвало да разпусне Парламента през идващите дни и да насрочи нови избори през октомври. По този метод ще сътвори казус, несъмнено, само че към нарушителите би трябвало да се показва нулева приемливост - без значение дали са министри, партийни ръководители или мандатоносители. “, разяснява Костадинов в обществената мрежа Facebook.

Екипът на „ Възраждане “ приканва всички български жители да наблюдават осведомителните канали на „ Възраждане “, обозначени като публични такива в обществените мрежи, с цел да доближават до настоящите мнения на представителите на партията без ограничавания и без цензура.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР