Договорката между Лудогорец и Локомотив София нападателят Димитър Митков да

...
Договорката между Лудогорец и Локомотив София нападателят Димитър Митков да
Коментари Харесай

Ас на Локомотив няма право да играе срещу Лудогорец

Договорката сред Лудогорец и Локомотив София нападателят Димитър Митков да не играе в мачовете против разградчани остава в действие и за този сезон, оповестява " Тема Спорт ".

Въпреки че Митков към този момент не е чартърен при железничарите, първенците не престават да държат сериозен % от правата му и не му позволяват да играе против тях. Нападателят се завърна това лято в " Надежда " след интервал в съветския Рубин Казан.
 Локомотив (София) с забавно предложение за лагер в Малта
Локомотив (София) с забавно предложение за лагер в Малта

" Железничарите " по-скоро ще отхвърлят офертата

Отсъствието му ще ограничи наставника на червено-черните Данило Дончич във връзка с офанзивата. Както е известно, при успеха над Славия с 2:1 бразилецът Франса получи петия си жълт картон от началото на сезона и бе осъден от ДК за 1 среща.

Така до Стив Траоре се чака да стартира нападателят Калоян Кръстев. Той по този начин и не съумява да се отпуши в Локо София, където мина от Берое.

Почти несъмнено на вратата още веднъж ще стартира Любенов за сметка на Гай. Поне до момента в който не сбърка съдбовно, родният пазач ще е първа алтернатива за сметка на национала на Гамбия.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР