Догодина има възможност да бъдат спечелени 4 титли от Шлема

...
Догодина има възможност да бъдат спечелени 4 титли от Шлема
Коментари Харесай

Джокович: Не искам да съм арогантен, но догодина мога да спечеля 4-те Шлема и Олимпиадата

" Догодина има опция да бъдат извоювани 4 трофеи от Шлема и златен олимпийски орден " - това съобщи Новак Джокови незабавно след успеха си над Яник Синер в дуела за трофея на финалите на ATP и на всички тенис почитатели беше ясно, че това не са думи хвърление напразно, а явните цели на международния номер едно за сезон 2024.

Сърбинът към този момент е подобрил съвсем всички върхове в мъжкия тенис, само че олимпийската купа продължава да му убягва през годините, като до момента може да се похвали единствено с един бронзов орден от 2008-а година на Игрите в Пекин, а също така до момента е спечелил тъкмо 98 купи на равнище ATP и продължава да изостава от Роджър Федерер (103) и Джими Конърс (109) по този индикатор.

" Готов съм за предизвикването да печеля всички огромни трофеи следващата година. Просто мисля по какъв начин да остана здрав за тъкмо тези надпревари. Не желая да звуча надменно, само че познавам себе си задоволително добре и мога да печеля тези шампионати. Звучеше нереалистично и да завладявам три трофеи от Шлема тази година, а ето, че се случи. Би било прелестно, в случай че подобря и върха на Джими Конърс по брой трофеи " - показа Джокович.

Източник: Punto De Break

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР