Доброволци с мотори, АТВ-та и други офроуд возила се организират

...
Доброволци с мотори, АТВ-та и други офроуд возила се организират
Коментари Харесай

Доброволци издирват възрастна жена, изчезнала в Еленския Балкан

Доброволци с мотори, АТВ-та и други офроуд возила се провеждат във фейсбук за избавителна акция през днешния ден в региона на село Дрента. Те ще търсят изчезнала стара жена в Еленския Балкан. " Баба Мита от махалата Добревци (между Дрента и Тодювци, Еленско) е изчезнала. Не са я виждали от неделя (2 юли). Разговарях с нея преди към месец и не изглеждаше да е зле. Районът е мощно обраснал и съвсем обезлюден, което ще затрудни търсенето ", сигнализира в обществената мрежа основателят Жоро Хаджиев е разгласява настояща фотография на изчезналата.
Той е странник, музикант, фотограф, основател на ендуро спорта в България и дълготраен ръководител на Клуба по ендуро Crazy job в Стара Загора. Жоро има хиляди почитатели и от години разгласява репортажи от разнообразни кътчета на България и от други страни. Повечето от местата, които посещава, са забравени от Бога села и махали, измежду които и приказни кътчета в Еленския и Тревненския Балкан, както и региона към Велико Търново.
Часове по-късно той се обърна с апел и към прителите си - ендуристи от BG X-Enduro Championship и всички ендуристи от региона на Елена.
" Колеги,
в региона на село Дрента (махала Добревци) е изчезнала стара жена. Теренът е прекомерно обраснал, по черните пътища има странични пътечки, които могат да бъдат тествани бързо единствено с леки ендуро мотоциклети. Личната ми молба към вас е, в случай че на следващия ден (четвъртък, 6 юли) има свободни хора, дано оказват помощ в издирването! Това е една благородна постъпка и нищо повече. Медали няма да има.
За хората от В.Търново, Елена, Казанлък и Стара Загора не е толкоз надалеч ", написа Жоро и пусна карта на обекта. Сборният пункт на участниците в издирването на баба Мита е 10 ч. на площада в село Тодювци.
24 ЧАСА
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР