Добродетелите добрина, обич, грижовност, съчувствие, съпричастност са градивните елементи на

...
Добродетелите добрина, обич, грижовност, съчувствие, съпричастност са градивните елементи на
Коментари Харесай

7 щедри мъжки зодии, които винаги са готови да се раздадат от сърце

Добродетелите доброта, любов, грижовност, състрадание, съпричастност са градивните детайли на щедростта – желанието на индивида да дава и споделя безкористно и дребното, което има, с цел да помогне или да достави наслада на близък. При представителите на мощния пол, изключително тези, които са очебийно прочувствени, щедростта се демонстрира изключително отчетливо във връзка с „ половинката “. Защото за „ нежния пол “, изненадващите дарове, или/и вълнуващите пътешествия, поднесени от колегата, са удостоверение за неговите обич, пристрастеност и почитание.

Според зодиака, към категорията „ великодушни мъже “ принадлежат и трите „ огнени знаци “ Овен, Лъв и Стрелец, два от „ въздушните знаци “ – Водолей и Близнаци, един „ воден знак “ – Риби и един „ земен знак “ – Телец. Ето най-характерното за тях.
 Рейтинг на най-щедрите мъже от зодиите Рейтинг на най-щедрите мъже от зодиите
Щедростта издига всеки мъж, изключително в случай че не е богат. Това се отнася освен за парите, само че и за времето, което той отделя за фамилията...

Овен

Овните са практични и икономични, само че когато желаят да завоюват сърцето на избраницата си, те стават изумително великодушни, само че до време – обвързани в семейство, те не вършат дарове без специфичен мотив, което ерозира връзките, изключително в случай че „ половинката “ е сантиментална личност; тогава, с цел да угнетен възприятието за виновност, стартират още веднъж да вършат дарове.

Лъв

Чувстващи се вродени водачи и всекидневно достигащи забележително финансово благоденствие, за Лъвовете е наложително дамата до себе си да бъдат красива, богата и сполучлива. Ето за какво, с цел да я завоюват, те я засипват с луксозни тоалети и скъпи бижута и задоволяват всяка нейна волност.

Стрелец
 Това са най-щедрите и благи зодии Това са най-щедрите и благи зодии
Всички хора имат нещо положително в себе си, само че има някои, които могат да се похвалят с повече добрина от останалите! Те постоянно са подготвени да...

Стрелците, даже да са финансово лимитирани, с голямо наслаждение вършат скъпи дарове на дамите, чието сърце са завладели, желаейки да им доставят наслада, а самите – да получат задоволство и признателност. Ако се разочароват обаче, че великодушните им жестове се одобряват към този момент като даденост, то могат да се оттеглен дефинитивно.

Водолей

За Водолеите е от голямо значение да завоюват дефинитивно конкуренцията с съперниците си за тази, която желаят да е тяхната непрекъсната обичана половинка. Трудно разкриващи възприятията си, те я засипват с десетки скъпи дарове и вършат всевъзможни жестове, с цел да покажат какъв брой държат на нея, а един път спечелили, не престават да я обсипват с нови дарове, треперейки при мисълта, че могат да я изгубят.

Близнаци

Близнаците са извънредно изобретателни, когато ухажват съществено – вършат ексцентрични благи жестове, подаряват ексцентрични подаръци… Хубавата приказка приключва обаче, когато решат, че сърцето на избраницата е извоювано, което слага под въпрос стабилността на бъдещата „ връзка “.
 Учените откриха метод да вършат хората по-добри Учените откриха метод да вършат хората по-добри
Учените от Калифорнийския университет в Лос Анджелис са разкрили, че с влияние върху избрани зони от основния мозък може да се нак...

Риби

Бидейки същински влюбени, Рибите са подготвени на всевъзможни финансови жертви, с цел да създадат по-радостна и щастлива избраницата си. Ако обаче, любовта във „ връзката “ отсъства – тогава Рибите стават скръндзливи и спестовни.

Телец

Когато ухажват, Телците са напряко разточителни. Сигнал, че са спечелили сърцето на избраницата е секването на потока импозантни букети, бижута, скъпи бонбони. Вече фамилни, Телците стават практични и икономични.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР