Добро утро!Тук е най-важното:Газът ще идва от Азербайджан и САЩРусия

...
Добро утро!Тук е най-важното:Газът ще идва от Азербайджан и САЩРусия
Коментари Харесай

Три минути: Левски печели купата, газът пътува за България, Русия губи сила на фронта

Добро утро!

Тук е най-важното:
Газът ще идва от Азербайджан и САЩРусия губи мощ на фронтаКакво е "невъзвращенец "?
след 15-годишно спиране. В неделя тимът победи ЦСКА с 1:0.
Газът
Цената на газа в България скочи с 14%, считано от 1 май. Основна причина за нарастването е едностранното прекъсване на доставките от страна на „ Газпром “.

От 1 юли България ще получава цялото контрактувано количество, сподели министър председателят Кирил Петков. Този газ трябваше да идва през връзката с Гърция, чието строителство беше забавено с десетилетието от ръководството на ГЕРБ. Сега е контрактувано той да доближава до България още преди тази връзка да бъде приключена.

Другото място, откъдето страната ще получава газ, е Съединени американски щати. Първите два кораба, сподели министър председателят Петков.
Фронтът
от фронта за изтеклия уикенд: съветската войска се от региона на Харков, а натискът й в региона на Донбас остава мощен, без да има прогрес. Новината за Харков е основна, тъй като съветската войска искаше да го превземе още в първия ден на войната, само че за 80 дни по този начин и не съумя. Лондон твърди, че Русия е изгубила една трета от сухопътните сили, които е изпратила в Украйна.

В Киев стартира, упрекнат за убийството на граждански в региона на град Суми.

Ако бюлетинът “3 минути ” ви харесва, изпратете на другари, с цел да се абонират и те.
Бежанците в България
В понеделник би трябвало да е готово, в което украинските бежанци в България да могат да посочат потребностите си за настаняване. Никой няма да остане улицата, твърди Държавната организация за бежанците. На 31 май завършва програмата за настаняване на украинците в хотели и те ще бъдат преместени в държавни и общински бази. Само че броят на бежанците в хотели е 63 000 души, а на местата в „ новите “ бази – към 33 000.

Изпратете ни забавна история по тази или друга тематика на.
„ Депутинизация “
„ Демократична България “ (ДБ) изиска „ ограничения за на България “. Те включват инспекция за преданост в спецслужбите, ускорено придобиване на ново въоръжение и надзор над „ Лукойл “-Нефтохим.

Прокуратурата „ остро осъди “ водача на „ Възраждане “ за това, че е употребявал от парламентарната естрада. По-рано Костадинов беше нарекъл вицепрезидентката на Съединени американски щати Камала Харис Камила и сподели, че „ бърка животинските имена “. Прокурорите са длъжни да проверяват съществуването на език на омразата, само че до момента тяхната реакция на думите на Костадинов е единствено тази декларация.

Станете част от общността на Свободна Европа.
Финландия, Швеция, НАТО
Вече е публично – Финландия, която десетилетия наред беше неутрална страна,, оповестиха президентът и министър председателят на страната в неделя. В околните дни се чака такова публично известие и от Швеция.

В събота президентът на Русия Владимир Путин определ
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР