Добро утро, Британия разпали ожесточен дебат в четвъртък, тъй като

...
Добро утро, Британия разпали ожесточен дебат в четвъртък, тъй като
Коментари Харесай

Гостът на ITV GMB предизвика ожесточен дебат, тъй като таксува членовете на семейството си по 150 паунда за коледна вечеря

Добро утро, Британия разпали яростен спор в четвъртък, защото посетител разкри, че таксува членовете на фамилията си по 150 паунда за коледна софра и чаша шампанско.

Блогърът Карла Белучи се появи в чат шоуто на ITV, с цел да се отбрани, като призна, че ще завоюва £400, като таксува своите близки за празничната храна.

Карла сподели: „ За първи път взех решение да зареждам, постоянно върша коледната вечеря и тази година си помислих: „ Не, нещо би трябвало да се промени! “ Времената са сложни, аз съм работещ човек, би трябвало да върша съкращения! "

След това блогърът беше конфронтиран с различен посетител, който беше срещу концепцията, който уточни: „ Тогава давай! Не таксувай фамилията и приятелите си! “, пошегувайки се, че би очаквала елмаз карати в чинията й вместо моркови за тази цена.

На което Карла сподели: „ Не заставям никого да идва, това е покана! Ще бъде хубаво! “ Защитавайки цената си от £150, Карла изясни, че това е „ класно “ меню, разкривайки, че ще има шампанско, пуйка, пушена сь...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР