"Добро, но не достатъчно" е представянето на социалистите в местните

...
"Добро, но не достатъчно" е представянето на социалистите в местните
Коментари Харесай

Бивш служебен вицепремиер разкри какво целят критиките на Станишев

"Добро, само че не задоволително " е представянето на социалистите в локалните избори. Така заместник-председателят на Българска социалистическа партия Деница Златева обобщи разбора на резултатите и представянето на социалистите в локалните избор, изработен на състоялия се пленум на Националния съвет на Българска социалистическа партия.

"Очаквахме, че ще спечелим допълнително общини и в още най-малко два регионални центъра, в които загубихме с малко. Завоювахме назад изгубени територии на картата на локалните избори, само че имаме и изгубени позиции', разяснява тя пред Българска национална телевизия.

Златева призна, че политическата цел, която партията си е била сложила, е била по-висока.

Като посочи, че претендентите на ГЕРБ са имали комфорта на "пълното превъзходство на изпълнителната власт ". Те са спечелили, по думите на Златева в изискванията на корпоративен и следен избор, на платен избор и напън върху досегашни кметове.

Деница Златева не скри, че неуспехът се дължи и на неточности вътре, в самата партия. Призна за липса на единение на някои места в метода при воденето на предизборната акция от социалистите.

Що се отнася до рецензиите отправени към предизборния щаб на акцията и управлението на Българска социалистическа партия от Сергей Станишев, Златева ги дефинира като ориентирани само към свалянето на ръководителя на партията.

Тя добави, че подписалите различния отчет за протичането на изборите /при все че са останали наполовина/ не са взели участие на терен в акцията. Тяхното опрощение било, че Националния съвет не ги бил разпределил по региони.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР