Добрич. Съвместната инициатива на Общината и Албена – Sunday fest,

...
Добрич. Съвместната инициатива на Общината и Албена – Sunday fest,
Коментари Харесай

Росица Йорданова, зам.-кмет на Добрич: Съвместната инициатива на Общината и Албена – Sunday fest, е пример за социална политика

Добрич. Съвместната самодейност на Общината и Албена – Sunday fest, е образец за обществена политика. Това сподели в предаването „ Добрич - идеал вихрен, повлечен над степ ековита “ на Радио „ Фокус “ зам.-кметът „ Икономическо развиване и европейски фондове “ Росица Йорданова. „ Още преди две години събитието Sunday fest беше включено в Програмата за развиване на туризма на Община град Добрич, само че не съумя да се реализира заради неприятната инфраструктура. Сега към този момент това е допустимо и ние за доста малко време, дружно с Албена и Е-турс, влязохме в диалози, договаряния и полемики в действителност това да се случи. Ние сме извънредно удовлетворени и сме уверени, че това, което договорихме, е със отзив в две направления. Първата е обществената политика на Общината, тъй като това, което дава като отстъпки Албена облагодетелства нашите съграждани и те биха могли да си разрешат една отмора на положителни цени в тези два дни. Много значимо е също това, че ще има проведено посещаване на гостите чужденци на Албена и те ще бъдат доведени в Добрич с екскурзовод, който ще ги разведе из обекти, които ние сме показали и са включени в двата еднодневни маршрута в неделя и понеделник, за възрастни за деца. Така ние ще можем да сме сигурни, че сме помогнали и основали условия в действителност да бъде разпространяван нашият град измежду туристите, тъй като в действителност е реалност, че Добрич е подценяван от туристите “, съобщи зам.-кметът. И двете страни, участници в самодейността се надяват тя де окаже сполучлива. Още при тестването ѝ интерес са показали 41 души от добруджанския град, означи Росица Йорданова.
В рамките на специфичната акция жителите имат опция да се възползват от промоционални цени за отдих и развлечение във ваканционното населено място. Успешно са контрактувани отстъпки с понижение от 30% за посещаване на заведения за хранене, басейни, СПА процедури и атракциони във ваканционното населено място, 50% понижение от цената за нощувка в някои от 3-звездните хотели в курорта и цена от единствено 2 лева за чадър или шезлонг на оценения със „ Син байрак “ за непорочност плаж на Албена. Другата добра вест е, че добричлии ще могат да пътуват гратис със особено проведен автобусен превоз и в двете направления. Книжките с промоционалните цени могат да бъдат открити в офиса на Е-Турс, намиращ се против входа на постройката на Община Добрич. Те се продават на цена от 4.90 лева, в която са включени превоз от и до Албена и талоните с разнообразни отстъпки. Кампанията е с дълготрайност от 9 юни до края на месец септември. Възможно е да бъде продължена и през есенния сезон.
Жулиета НИКОЛОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР