Добрич. Обявиха победителите в конкурса за най-красиво междублоково пространство Добри

...
Добрич. Обявиха победителите в конкурса за най-красиво междублоково пространство Добри
Коментари Харесай

В Добрич обявиха победителите в конкурса за най-красиво междублоково пространство „Добри примери има“

Добрич. Обявиха спечелилите в състезанието за най-красиво междублоково пространство „ Добри образци има “, съобщи сътрудник на Радио „ Фокус ” – Варна . На първо място в състезанието жури е класирало градинката на Виляна Димитрова от жк. „ Балик “, бл. 27. Второто място заема Тихомир Иванов с градинка по ул. „ Любен Каравелов “ 17. Мария Петкова от кв. „ Строител “ бл. 71 е класирана на трето място.

Победителите получават ваучери всеки на стойност по 50 лева от Praktiker, а всички участници могат да получат комплект разсад на летни цветя от разсадника на Община град Добрич, уредник на състезанието. Тази година в него са се присъединили 21 поданици на добруджанския град. Те са показали своя и на своите родственици, другари и съседи труд.

„ Всички са подходили към задачата с доста творчество и усърдие и журито бе същински затруднено да избере спечелилите “, показват уредниците. Те насочат думи на признателност за положения труд, вдъхновението, креативния метод и споделената хубост. Награждаването на спечелилите ще се състои в 11,00 ч. на 17 юни в Малката зала на Общината.
Разсадът ще може да се получи от 21 юни 2021 година в комфортен за жителите работен ден от 8.00 до 17.00 ч.

Жулиета НИКОЛОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР