Добри новини за Сашка Васева.Фолкпевицата Сашка Васева след дълго лечение

...
Добри новини за Сашка Васева.Фолкпевицата Сашка Васева след дълго лечение
Коментари Харесай

БТВ: Изписаха Сашка Васева от болницата

Добри вести за Сашка Васева.

Фолкпевицата Сашка Васева след дълго лекуване към този момент е изписана от немската клиника, където ѝ направиха няколко интервенции, с цел да отстранят тумора в мозъка ѝ. В момента тя е настанена в център за рехабилитация. Повече за положението на певицата показа брачният партньор ѝ Христо Бакърджиев посредством видеовръзка от Германия в ефира на " Тази заран " по bTV, съобщи Новини.бг.

,,С положителни темпове се усъвършенства здравословното ѝ състояние – това демонстрира огненият ѝ характер, който демонстрира към този момент. Доколкото успяхме, бяхме дружно на коледните и новогодишни празници - доста е строго заради Коронавирус пандемията``, показа той.

Христо Бакърджиев показа, че брачната половинка му към този момент пее с много мощен глас.

,,Всеки се въздържа от по-точни прогнози, само че към един и два месеца ще прекара в този център за рехабилитация``, добави той.

,,Всичко хирургически е минало по проект – бяха две интервенции, които може да се каже към този момент, че са минали успешно``, показа Бакърджиев.

,,С обща помощ се оправяме, към този момент не сме се справили до дъно със сумата. Познати помогнаха, само че това е дълъг път``, сподели той.

Пожелава си да прогледне, да е с децата и да може да пее, показа брачният партньор на Сашка Васева.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР