Добри новини за родния туризъм дойдоха от Русия. След като

...
Добри новини за родния туризъм дойдоха от Русия. След като
Коментари Харесай

След Германия и Русия свали забраната за пътуване до България

Добри вести за родния туризъм пристигнаха от Русия. След като Германия извади България от листата с рискови зони за пътешестване през предходната седмица, Русия последва същия образец. Руският действен щаб, занимаващ се с ограниченията към пандемията, е свалил възбраната за пътувания на туристи до България и още 15 други страни в Европа и Северна Африка.

Това ще докара до възобновяване на чартърните полети, като някои туроператори у нас към този момент са били известени, че резервациите на съветски туристи ще се осъществят от края на юни, предава вестник „ 24 часа”, базирайки се на представители на сектора.

Преди две седмици служебният министър на туризма Стела Балтова уточни, че консулските ни служби в Русия е подредено да издават визи на съветски жители с подготвеност за пътешестване, даже и да нямат към момента самолетни билети. Чартърните полети от Русия и България бяха спрени, като решението от Русия може да позволи този проблем.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
България влиза в зеления лист на Германия от 30 май. Това...

През предходната седмица пък България влезе публично в зеления лист на Германия за безвредни зони за пътешестване, като решението е в действие от 30 май. Това стана допустимо откакто институтът Роберт Кох извади страната ни от листата на рисковите зони за пътувания.

Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР