Добри домакини ли? Знаехте ли, че според зодията може да

...
Добри домакини ли? Знаехте ли, че според зодията може да
Коментари Харесай

Жените от тези ЗОДИИ са най-добри домакини

Добри домакини ли? Знаехте ли, че съгласно зодията може да прецените, кои са най-хубавите домакини?... Те не се раждат, те стават. Но, както демонстрира практиката, има дами, които са по-склонни към семейството от други. И забавното е, че нормално тези дами принадлежат към избрани зодии.
Кои зодии са отлични домошари, къщовници и домакини, ще разберем в този момент.
Телец
Представителите на тази зодия са надеждни чиновници, любящи съпруги и майки, отлични държанка. Всички тези качества ловко се съчетават от представителката на зодия Телец. И защото домашният уют и естетика в фамилията са главните съставни елементи за щастливия живот за нея, този страж на огнището, даже е подготвен да посещава майсторски класове и образования, единствено с цел да се научи по какъв начин да готви безупречно, вкусно и богато, освен това са мирис и финес.
Рак
Що се отнася до типичните представители на зодия Рак, те не могат да си показват живота без удобствата в фамилното гнездо. В него денонощно са подготвени да основават уют, като бършат праха от стъклени лавици и се придържат към кулинарството, по обичайните фамилни предписания. Къщата за дамата Рак е храм. За нея, тя постоянно би трябвало да е комфортна, вкусна и топла. Затова поставя всички старания да си гаранти, че дребните й стремежи подхождат на действителността.
Лъв
Въпреки лудата си обич към публичния живот, дамата Лъв постоянно оставя в живота си място за домакински живот. И нормално тази Лъвица има опция да наеме стопанка и да трансферира на нея цялата отговорност за готвене и разчистване. Предвид обстоятелството, че Лъвицата, счита себе си за номер едно, освен това освен по работа, само че и вкъщи, готвенето за нея е различен прелестен метод да потвърди на останалите своето умеене в кухнята.
Дева
Девата е извънредно спретната и за нея всичко в къщата би трябвало да е като по игла и конец. Ако тя чисти, ще отдели задоволително време за метене, гланциране, пране, гладене и прочие Ако ще чака посетители, то нейната маса ще изобилства от ястия по усет за всеки. С една дума, Девата е максималист и при нея всичко би трябвало да е до безусловно направено.
Скорпион
Жената Скорпион не е толкоз разпален обожател на тигани и мопове. Въпреки, това тя е привикнала да си слага най-високата лента. Това важи, както вкъщи, по този начин и на работното й място. Жената Скорпион старателно се пробва да успее да направи всичко идеално добре. Освен това, съгласно доста притежателки на тази зодия, почистването си е тип антистрес. С негова помощ дамите Скорпиони освен изхвърлят боклука от къщата, само че и освобождават главите си от ненужни потискащи мисли.
Козирог
По предписание Козирозите не считат себе си за отлични домакини и пазители на огнището. Реалността, обаче демонстрира, че в по-голямата си част дамите от тази зодия чудесно умеят да съчетават натоварения работен график с домашен каузи. Разбира се, те в никакъв случай няма да разменят кариерата си за опцията да ръководят лична кухня. Ако, най-малко малко е допустимо, в свободното си време домакините Козирог на драго сърце учат кулинарни умения. Това им оказва помощ да основават уют в дома си.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР