Добре знаем, че в тениса е необходима голяма концентрация и

...
Добре знаем, че в тениса е необходима голяма концентрация и
Коментари Харесай

Тенисистите не са тези, за които ги мислим

Добре знаем, че в тениса е нужна огромна централизация и воля, с цел да може човек освен да завоюва даден мач, само че и да побеждава всеки идващ свои съперник.
 Смята ли Анди Мъри, че опетнява кариерата си и подготвен ли е за края ѝ
Идва ли краят на един популярен тенисист (и отхвърля ли да го признае)

Анди Мъри има какво да каже по тематиката

И през разум не ни е минавало обаче, че всичко може да е нагласено и ATP турът да бъде просто добре написан сюжети. И се оказва, че е тъкмо по този начин. Е, най-малко съгласно закачливото и шеговито видео, озаглавено The Tour: A Reality Show.

В него от ATP демонстрират възприятие за комизъм и разкриват, че в действителност всички добре познати ни тенисисти не са никакви спортисти, а особено наети артисти. А това кой ще побеждава и по какъв начин е авансово уговорено и написано в сюжет.

От видеото разбираме, че индивидът, който познаваме като Анди Мъри , в действителност е артист на име Фрейзър Макнайт. И самият той споделя пред камерата, че всичко е нагласено и е като в кеча или пък някое риалити предаване.

" Обикновено получаваме нашите сюжетни линии при започване на годината и просто се опитваме всичко да наподобява естествено. Нека си признаем, хората са глупави, тъй че ще се заловен на всичко ", споделя още Анди Мъри, по този начин де Фрейзър Макнайт.
 Новак Джокович на Australian Open - малцината тенисисти, побеждавали сърбина на шампионата
Малцината, побеждавали Новак Джокович на Australian Open

След загубата от Яник Синер си припомняме, че не е толкоз елементарно човек да победи сърбина

И Новак Джокович не е този, за който го мислим, тъй като в действителност същинското му име е Бърт Кричли и още от шестгодишен мечтае да е огромен първенец... в ските. Но когато е бил на 19 години един продуцент идва при него и му предлага ролята на Новак Джокович - изгряваща млада звезда в тениса.

В смешки и закачки разбираме, че Гаел Монфис в действителност се споделя Питър Артър преди да стартира да играе ролята на тенисист не е имал изключително спортни умения и даже съгласуваност. Виждаме даже в няколко фрагмента от видеото Григор Димитров , застанал пред зелен екран със зелена кофа за отпадък в ръка, произнасяйки своята тирада след извоюван шампионат.
 Григор Димитров и какво показа тенисистът за кариерата си пред bTV
Мисли ли Григор Димитров за края на кариерата си

Каква е огромната му фантазия в тениса

Не е ясно с каква цел пускат това занимателно видео, само че сигурно съумяха да ни разсмеят и накарат да забравим за всичко останало за пет минути.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР