Добре подбраната прическа може да преобрази външния вид на жената.

...
Добре подбраната прическа може да преобрази външния вид на жената.
Коментари Харесай

Красиви прически за жени над 50 години с изразени свойства против стареене

Добре подбраната прическа може да преобрази външния тип на дамата. При 50+ е изключително значимо да не грешите с избора. Нека да разгледаме 8-те най-хубави прически за зрели дами, които подмладяват външния тип и не се нуждаят от комплицирано оформяне.

Пикси със непряк бретон

Много закачлива и динамична прическа. Той е еднообразно подобаващ както за млади девойки, по този начин и за възрастни дами.

Страничните бретони придават автентичност на прическата, акцентират характерността. В допълнение, асиметрията доближава формата на лицето до овала.

Пикси фасул

Прическата е композиция от две стилни прически. Тя наподобява допустимо най-лесно, доброволно и се схваща добре с разнообразни типове бретон.

Каскада за междинна коса

Ако късата прическа не е включена във вашите проекти, би трябвало да погледнете по-отблизо каскадата за междинна коса. Тази алтернатива не изисква постоянно освежаване, с цел да запазите формуляра. Каскадата е подобаваща за притежатели както на гъста, по този начин и на тънка коса.

Балаяж за къса коса

Използвайки техниката балаяж, цветът се „ разпъва “ нежно по цялата дължина на косата. Естествените преходи от естествено към русо наподобяват доста стилни и съвременни.

Многослоен фасул

С прическите на пластове постоянно можете да постигнете оптимален размер. Боб подстригването е елегантно и постоянно, с меки пластове върху косата, изглеждащи спретнати и структурирани.

Каре + студено русо

Студената руса без жълтеникавост наподобява първокласна! Това е един от най-модерните типове изрусяване на зимния сезон. Каре наподобява ужасно на руса коса. Правият бретон акцентира формата на лицето и дълбочината на погледа.

Боб с карамелени отражения

Топлите карамелени отражения в косата са освежаващи, отклонявайки вниманието от обвързваните с възрастта кожни промени. Прическата фасул се поддава добре на оформяне.

Нахални къдрици

Идеален за дами с вълниста коса. Красивите къдрици придават спомагателен размер и лекост на прическата. Къдриците в натурален цвят доста подмладяват външния тип, вършат изображението стилно и запаметяващо се.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР