Добре известен проблем с всички електрически скутери , както и

...
Добре известен проблем с всички електрически скутери , както и
Коментари Харесай

Високоговорител за електрически тротинетки, имитиращ звуците на мощни двигатели

Добре прочут проблем с всички електрически скутери, както и електрически автомобили и други сходни транспортни средства, е, че те са съвсем безшумни, заради което пешеходците са изложени на огромен риск. Електрическите коли към този момент прибавят неестествен тон за сигурността на другите.

Сега има решение на казуса и за тротинетките - Segway, един от най-големите производители на такива скутери. Те показаха Ninebot Engine Speaker, безжичен високоговорител, който е в положение да издава звуци, сходни на действителни мотори с вътрешно горене.

Джаджата предлага пет звукови резултата, от които да избирате - както на мотоциклет, по този начин и на автомобил. Звукът може да е както от едноцилиндров и двуцилиндров мотор, по този начин и от мотори V8 и V12. Петият вид е звукът на електрическа кола (характерното „ тролейбусно “ бръмчене).

Между другото, точно Segway неотдавна показа модел, който е най-бързият скутер на пазара, тъй че звуковото допълнение за сигурност е от голяма важност за него. Говорим за модела GT2, който е в положение да набере 70 км/ч, като форсира от място до 48 км/ч единствено за 3.9 секунди. Тоест, той е по-динамичен от множеството коли в характерен градски трафик.

Ако желаете, устройството може да се употребява като елементарен Bluetooth високоговорител и да предава музика от вашия смарт телефон към него. Високоговорителят Ninebot Engine коства $150. Колоната е съвместима със скутери Ninebot, които са необятно публикувани на пазара.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР