Добре известен факт е, че мъжете достигат много по-лесно до

...
Добре известен факт е, че мъжете достигат много по-лесно до
Коментари Харесай

Тази секс поза ви гарантира оргазъм

Добре прочут факт е, че мъжете доближават доста по-лесно до оргазъм, в сравнение с дамите. 91% от мъжете доближават до кулминационната точка, до момента в който вършат секс, спрямо 64% при дамите, съгласно изследване за секса и държанието. Една на всеки три дами в действителност стига до върхово чувство.

Ключът към съвършения оргазъм е дискутиран доста пъти. Някои специалисти настояват, че най-важното е стимулирането на клитора, а други мислят, че оралният секс има най-съществено значение. Много хора мислят повече за това по какъв начин наподобяват и пробват разнообразни гимнастически трикове в леглото, вместо да се отдадат на удоволствието и на самия акт.

„ Опитвайки се да извършите някоя комплицирана акробатика, отвличате вниманието си от самия секс, вместо просто да се отдадете на чувствата ”, разяснява сексоложката Дориан Солот.

Много е значимо на каква позиция ще заложите, в случай че желаете да достигнете до съвършения оргазъм. Проучване бе направено сред 2827 дами на възраст 18-34 години за това коя е обичаната им поза в леглото.

Резултатите демонстрираха, че цели 30% от представителките на нежния пол залагат на мисионерската поза. Според специалисти дамите получават най-голямо наслаждение точно по време на тази позиция. Ако желаете да засилите чувствата обаче, би трябвало да опитате секс позата CAT (coital alignment technique).

Тази секс поза в действителност съставлява модернизиран вид на мисионерската поза, като усилва клиторното стимулиране. Предишни изследвания демонстрират, че дамите са по-склонни да доближават до оргазъм, употребявайки тази техника.

Тя е разновидност на мисионерската поза, при която мъжът е от горната страна. Идеята е по време на акта основата на пениса му или пубисната му кост да подтиква клитора ти. И това, комбинирано с по-голям синхрон в ритъма (вместо той да препуска като вманиачен, вие двамата би трябвало да се поклащате заедно) може да даде на множеството дами стимулацията, от която имат потребност, с цел да стигнат до оргазъм.

За задачата дамата би трябвало да легне по тил и да го накара след проникването да се наведе към нея по този начин, че гръдният му панер да е покрай раменете й. След това като притиска с основата на пениса си клитора ти, той би трябвало да проникне постепенно и надълбоко в теб, а не на толкоз къси шпации – би трябвало и двамата да свършите, като се люшкате напред и обратно дружно.

За някои дами е значимо да държат краката си изправени или увити към прасците на колегата си, вместо да свиват коленете си нагоре и обратно.

jenata.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР