Добре известен факт е, че една от най-красивите холивудски актриси

...
Добре известен факт е, че една от най-красивите холивудски актриси
Коментари Харесай

Нина Добрев: Красавицата, която е влюбена в спорта

Добре прочут факт е, че една от най-красивите холивудски актриси е в действителност от български генезис - Нина Добрев. Николина Добрева е родена в София през 1989, само че когато е на две годинки фамилията й се реалокира в Торонто. Нина има по-голям брат Александър, татко й Камен е компютърен експерт, а нейната майка Михаела е художник.

 Красивата Нина Добрев @@@

Нина се снабдява със международна известност с присъединяване си в серала The Vampire Diaries. Тя в действителност учи социология в Ryerson University в Торонто, само че прекъсва образованието си, с цел да се насочи по-сериозно към актьорството. Решение, което се оказва много успешно, още повече, че тя има досега и 17 награди, свързани с нейната специалност.

 Красивата Нина Добрев @@@

Родената в София канадка има разностранни ползи: тя обича да пее, харесва йогата, а едно от заниманията й е да създава бижута. Голям фен е на котките, макар че има за домакински любим и куче.


Трябва да се означи, че Нина е доста, доста на " ти " и със спорта, който заема значимо място в живота й, изключително в детските й години. Част от обичаните спортове на Добрев са футболът, скалното катерене, конната езда, волейболът и сноубордът. 31-годишната актриса обича спортните занимания навън и обожава водните спортове - плуване, уиндсърфинг, уейкбординг и скуба дайвинг.

 Красивата Нина Добрев @@@

Като младеж Нина Добрев се е занимавала съществено с художествена гимнастика и то на доста високо равнище, като е била част от националния тим на Канада и е взела участие в интернационалните надпревари. Повече за този интервал от живота си тя рязказва в изявление за ESPN, направено преди съвсем 10 години. В него Нина разкрива още по какъв начин се е запалила по спорта и по какъв начин е играела футбол с момчетата. " Винаги гледах с какво се занимава брат ми Александър и желаех да върша всичко, което правеше той. Така че го следвах на всички места като досадна дребна сестра и желаех да се включвам. Играех баскетбол, бейзбол и футбол с момчетата. Брат ми ме научи на уейкборд и сноуборд. Всички в моето семейство са спортни натури и обичат спортуването ", споделя Нина Добрев, добавяйки, че се е занимавала с художествената гимнастика на елитно равнище:
 Красивата Нина Добрев @@@

" Състезавах се за националния тим на Канада по художествена гимнастика. Тренирахме 5 дни в седмицата по 3-4 часа дневно и пътувахме до Европа за надпревари. Едно от девойките в нашия тим стана олимпийка. Моето тяло просто не можеше да издържи тренировките на елитно равнище и се насочих към актьорството. Прекараха последната си година в гимназията по снимачните площадки, където взимах частни уроци, с цел да мога да завърша в точния момент. Все още бях част от някои тимове, само че пропусках толкоз доста мачове, че трябваше да се откажа. Това е една от сложните страни на актьорството. Програмата ти е толкоз непостоянна, че не можеш да се включваш в шампионати ".
 Красивата Нина Добрев @@@

Нина Добрев избира киното пред спортната кариера, само че дали пък не е време да забележим на огромния екран красивата актриса с български корени в ролята на някоя шампионка или вълнуваща спортна персона?
ФОТОГАЛЕРИЯ НА НИНА ДОБРЕВ МОЖЕТЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ ТУК!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР