Добре е често да си припомняме видимите и катастрофални резултати,

...
Добре е често да си припомняме видимите и катастрофални резултати,
Коментари Харесай

”Спаси София”: Ремонтираният преди 3 години бул. „Витоша“ се разпада

Добре е постоянно да си припомняме забележимите и пагубни резултати, съпътстващи огромна част от ремонтите на Столичната община. Разпадът на фотосите е от бул. Витоша, едвам 3 години след главния ремонт, който беше осъществен там.
Стойността на обекта е над 6 млн. лева от нашите налози. Днес, асфалтът е с дупки и съществени напуквания, релсите са разрушени, ограничителите на велоалеята са разхвърляни във всички направления, а капаци на шахти липсват. Предвид положението, надали някой се е сетил да задейства гаранцията и да накара компанията реализатор най-малко да закърпи ситуацията. Едва ли ще забележим понесена отговорност от надзора, надали ще забележим уволнени административни калинки в Следствен отдел към окръжна прокуратура.

Този ремонт, както и стотици други са признак на нещо надалеч по-страшно от неспособно строителство - тук става дума за една изцяло разпадната, освен това съзнателно, система на градско ръководство, обслужваща мафия, политическа клика и наши хора/фирми. Става дума за корупция и непросветеност, прояли управническите пластове на нашето общество и които ни обричат да живеем в бедност, в ограничения и непрекъснатото възприятие, че сме прецакани. Всеки един подобен ремонт е директно разследване от това, че като жители позволяваме да ни се подиграват и то, харчейки нашите лични пари. Докога?
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР