Добре дошли в това, което Goldman Sachs нарича отчаяние от

...
Добре дошли в това, което Goldman Sachs нарича отчаяние от
Коментари Харесай

Страхотният залог за намаляване на лихвите е изключен

Добре пристигнали в това, което Goldman Sachs назовава „ обезсърчение от рефлация “. За политиците и вложителите това ще бъде непоносимо и евентуално дълго пътешестване.

Смущаващото нулиране се случи, тъй като се оказа, че драконът на инфлацията въпреки всичко не е бил погубен, макар че пазарите на процедура приканват за победа над него края на предходната година.

Едно мощно отчитане на инфлацията на показателя на потребителските цени в Съединени американски щати може да се преглежда като злощастие. Две наподобява като немарливост. Три за три месеца, както имаме в този момент, е невероятно да се обяснят. Фактът, че покачванията са дребни и че това не е желаната мярка на Федералния запас за инфлацията, не е задоволителен, с цел да отхвърли сигнала, изключително в композиция с данните за продажбите на дребно в Съединени американски щати тази седмица.

Страхотният залог за понижаване на лихвените проценти — а той беше голям — е мъртъв. В началото на 2024 година упованията бяха за шест, може би седем понижения на лихвените проценти в Съединени американски щати тази година. Това наподобява...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР