Добре дошъл в къщата на победителите“. С тези думи кметът

...
Добре дошъл в къщата на победителите“. С тези думи кметът
Коментари Харесай

Бивш командос стана кмет на село Горно Церовене в община Монтана

„ Добре пристигнал в къщата на спечелилите “. С тези думи кметът на Монтана Златко Живков приветства новоизбраният кмет на село Горно Церовене Ангел Ангелов. След оповестяването на изборния резултат Живков и Ангелов се срещнаха с публицисти. 
„ Това е безапелационна победа за нашата коалиция „ ГЕРБ (СДС,БНД,ВМРО-БНД и ЗНС), съобщи кметът Живков. В частичния избор се явиха двама претенденти.   Ангелов е определен с вота на 209 души от общо 297 гласоподаватели, упражнили правото си на глас. “ 
Новият кмет на Горно Церовене е на 47 години. Родом е от Монтана. Има приблизително особено обучение като строителен механик и висше обучение по мениджмънт и обществена администрация. Работил е в системата на защитата. Бил е взводен пълководец на отряд в Пловдив и в София. Последните две години е чиновник в община Георги Дамяново, където е специалист по надзор на строителството и благоустройството. От три години живее непрекъснато в Горно Церовене. Дядо му, на който е кръстен също е бил кмет на селото.
„ Считам, че мога да бъда потребен на хората от Горно Церовене “, съобщи Ангелов. Основният проблем за нас е нарушеното водоснабдяване. Причината са честите повреди на довеждащия тръбопровод, построен  в  края на 60-те години. От тогава не е правена съществена рехабилитация. Това е огромен план, за който разгадавам на поддръжка от община Монтана, акцентира Ангелов.
От своя страна кметът на Монтана Златко Живков заяви, че предстоят поправки на главните публични здания в село Горно Церовене – кметството, читалището и черквата. 
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР