Добре, да говорим нещата в очите. Многохилядното шествие от снощи

...
Добре, да говорим нещата в очите. Многохилядното шествие от снощи
Коментари Харесай

Бимбалов: България беше целенасочено подготвяна за това, което се случва в момента

Добре, да приказваме нещата в очите. Многохилядното шествие от нощес не е нефелно изложение на морална, нефункционална поддръжка към един измъчен народ оттатък това наше общо море. Тази демонстрация има доста по-далечен обхват на деяние

"Има страни в Европейски Съюз, които заемат доста по-конструктивна и трезва позиция, по-независима позиция. Няма да ги назоваваме, те съществуват " съобщи през вчерашния ден представителят на Путин. Фактът, че няма никаква потребност да ги посочва, е огромната заплаха за нас.

Внушението, че България е зле затулен покровител на Кремъл е систематично насаждано – у нас и на открито. Общественото мнение ловко се „ оформя “ от платени глашатаи по медиите или добре подготвени тролове в обществените мрежи. Но още по-брутално е представянето на изцяло нереални замервания за обществени настройки. Такива „ изследвания “, да вземем за пример, са измислените анкети, които малките екрани си спретват всекидневно. Лексикончетата с значими въпроси, които с лекост биват подмятани под носа ни, се манипулират елементарно, тъй като зависят от анонимна интензивност в обществените мрежи. Резултатите от тези „ изследвания “ не просто се забиват в съзнанието на публиката, а от време на време биват представени от властимащите, за опрощение на „ по-конструктивната и трезва позиция “, както я назовава Дмитрий Песков.

Президентът Радев, някогашният боен министър Янев и другарката по стопанска система Нинова даже не се свенят да показват тази „ умереност “. Проруската парламентарно показана партия Възраждане намерено развява кремълската агитация, даже точно на националния ни празник. Премиерът Петков не просто е некомпетентен, в клопката на неустойчивостта на една прекомерно разкрачена коалиция, само че е задължен и да разчита на порочни съветници. Например на едни съмнителни разследващи служби, които необичайно по какъв начин и за какво до последно убеждаваха цялата ни управническа машина, че война няма да има…

Хора, време е да си отворим очите. Изправени сме пред съществено предизвикателство. Повече от десетилетие България беше целеустремено подготвяна за това, което се случва сега. Кремълският режим е в ролята на терорист, който от дълго време е хванал заложници. Сега е извадил един от тези заложници, стиска го за гърлото и заплашва да го довърши. Но откъм гърба, в превзетата порутена източна постройка, сме и ние.

„ Няма да ги назоваваме, те съществуват “ сподели Песков.

Това, което направихме нощес, беше да покажем, че сме доста. И най-много - не сме подготвени външни и вътрешни незаконни мозъци да третират България като пленник на Путин. Снощи бяхме тихи и спокойни. Но който реши, че може да се опита да ни приобщава към някаква нова евразийска измислена недействителност, ще се сблъска с гнева ни.

Радослав Бимбалов
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР