Добрата комуникация е един от ключовете за успешна и щастлива

...
Добрата комуникация е един от ключовете за успешна и щастлива
Коментари Харесай

4 грешки с комуникацията, които разрушават връзката

Добрата връзка е един от ключовете за сполучлива и щастлива връзка. Ако двамата сътрудници не могат да беседват вярно, връзките им са обречени на неуспех или на голям брой повтарящи се проблеми. Разберете кои са 4-те най-груби неточности, свързани с връзката сред сътрудниците.

В началото на съвсем всяка връзка разликите, притеснителните знаци и проблемите елементарно могат да бъдат пренебрегнати. Сякаш на всеки сътрудник не му се желае да види действителността, а желае да има вяра в личните си мечти. Когато във връзката се появи проблем в връзката, това е в действителност съществено. Невъзможността двама души да споделят сполучливо, нанася все по-големи вреди с времето. Често хората даже не осъзнават, че вършат неточности в тази сфера от връзката си. Вижте кои са 4-те съществени неточности, свързани с връзката, които могат да разрушат връзката.
Очаквате вашият сътрудник да чете мислите ви
Макар че невербалната връзка е съществуваща форма на другарство, не очаквайте, че вашият сътрудник ще може да чете мислите ви. С други думи – във всеки един миг ще е наясно какво се върти в главата ви, какво желаете да се случи, по какъв начин желаете да се държи и така нататък Дори половинката ви да е наясно с вашите съществени потребности и да ви познава добре, в никакъв случай не разчитайте това да бъде безусловно правилно във всеки един миг. Ето за какво е значимо да казвате това, което чувствате, мислите, желаете и да поддържате връзка намерено.

 Добави изложение
Не изслушвате, а мислите какво да отговорите по-късно
Твърде постоянно човек е толкоз нервиран от своите страсти или стремежи, че му е невероятно да види какво се случва насреща. Не забравяйте, че връзката е двупосочна и в случай че желаете да бъдете чути в действителност, би трябвало да слушате също. Да общуваш значи да слушаш и да отговаряш, а освен да отговаряш и да реагираш. Изключително неуважително е, когато сътрудникът не желае даже да изслуша това, което другият има да му каже.
Не успявате да видите гледната точка на вашия сътрудник
Не единствено вашите страсти и усеща са значими – тези на половинката ви също. За да разберете индивида до себе си, би трябвало да можете да гледате на обстановката от неговата позиция. Това от време на време е мъчно (когато има мощни страсти от ваша страна), само че е неотложно. Само когато сте в действителност съпричастни с колегата си, може да очаквате същото от него. Освен това доста пъти, когато човек огледа от друг ъгъл, осъзнава, че не всичко е ориентирано персонално към него.

 Добави изложение
Не споделяте
Нормално е да се чувствате дистанцирани от време на време, само че е значимо да споделяте с колегата си. Особено неща, които ви карат да се чувствате зле. Разбира се, би трябвало да методите умерено и да не повишавате глас. Когато човек крещи, той в никакъв случай няма да получи стремежи резултат в дълготраен проект – когато някой крещи, не може да бъде чут в действителност.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР