Добилият слава като фитнес маниак в светските среди у нас

...
Добилият слава като фитнес маниак в светските среди у нас
Коментари Харесай

Киро Скалата взе гаджето на Фахрадин Фахрадинов

Добилият популярност като фитнес фанатик в светските среди у нас Кирил Вълчев-Скалата, е прясно разграничен с половинката си - арабската милионерска наследница Лина Салем. Красавицата от Йордания го подари със наследник преди година и половина, само че насладата от появяването на рожбата им към този момент е помрачена от непредвидената разлъка на влюбените. В живота на мускулягата се е пръкнала нова изгора, разкрива " ШОУ ". Настоящата му половинка  Никол Стоянова я познаваме и като някогашна възлюбена на артиста Фахрадин Фахрадинов. Звездата от " Забранена обич " също е свил гнездо с друга представителка на нежния пол, която през зимата го подари с дъщеричка.

Развръзката в фамилния живот на брадъра Киро изненада изключително доста околните му. Те бяха уверени, че с годините, прекарани с арабката, върлия ерген най-сетне се е кротнал. Навремето, когато се раздели с певицата и фитнес модел Анн-Джи, Вълчев имаше основно неангажиращи връзки, само че с появяването на Лина, риалити звездата освен се задоми, само че и успокои устрема си към всемирски изяви.

Отдавайки се на потайната си обич с много по-младата от него красавица, Скалата заряза изявите си с фитнес устременост и бизнес с хранителни добавки. Повече от ясно за какво - обичаната му е наследница на жанр, чиито корени са от кралското семейство на Йордания и имат сериозен бизнес в родината си. „ Моята принцеса ме кротна и ме направи плебей, само че щастлив”, постоянно повтаряше здравенякът по интервютата.


Наследникът на Скалата

Въпреки огромната им обич бащата на Лина е срещу Скалата да стане негов шурей. На два пъти готвел отвличане, с цел да отвлече щерка си и да я върне в родината й. Смуглата мома, в чийто жили тече и френска кръв, се отървала на косъм, тъй като в нейната страна я чакал нежелателен мъж, определен от татко й. Но ненадейно баща й умрял и с това неразрешената й обич с фитнес инструктора към този момент била разрешена.


Никол е някогашна на Фахрадин

След раждането на първородния им наследник обаче нещата сред тях се усложняват и преди три месеца вземат решение да се разделят, като самодейността подема обичаната му. Сред версиите са, че хванала Скалата в невярност, а това не се случвало за първи път.

Бившият предприемач Кирил Вълчев, който има и огромна щерка от друга връзка, не чака дълго, с цел да стартира нова случка. Този път е завладял сърцето на къдрокосата чародейка Никол Стоянова. Тя е млада певица, само че я познаваме като ексгаджето на Фахрадин Фахрадинов. Дългогодишният й разказ с артиста продължи няколко години, само че в последна сметка скъсаха, а театралът сви гнездо с администраторката във фармацевтична компания Вероника. С нея неотдавна се радват и на първородната си наследница.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР