До всички мъгъли, които така и не получиха писмо от

...
До всички мъгъли, които така и не получиха писмо от
Коментари Харесай

Изненада: Хари Потър се завръща! Готвят сериал, но критиците приеха новината скептично

До всички мъгъли, които по този начин и не получиха писмо от Хогуортс: можете още веднъж да станете част от магичния свят на Хари Потър, който се завръща. Този път - на дребния екран.

Виж още: В името на феминизма: Кийра Найтли стопира с еротичните подиуми, само че единствено във филми с режисьори мъже

Според The Hollywood Reporter сега HBO Max води договаряния с Warner Bros. Идеята е да се направи телевизионна акомодация на Хари Потър. Според източници на медията са извършени проучвателни срещи и като цяло всичко е на доста ранене стадий. От HBO и Warner занапред ще се търсят сценаристи за сериала. 

Виж още: Бела Хадид озадачи почитателите си, замязя на извънземно

От HBO и Warner са дали отговор негативно на въпроса на медията дали се работи сега по такава поредност. The Hollywood Reporter обаче отбелязва, че това е изцяло естествен отговор, в случай че в действителност работата по продукцията е на доста ранене стадий. 

Виж още: Никол Кидман с самопризнание за " Отмяната ", с което шокира: " Бях зле цяла седмица... "

Дали ще става въпрос за нови фотоси по същата история, или пък просто странични истории от света на Хари Потър, не излиза наяве към този момент. Успехът на филмите от поредицата по книгата " Фантастични животни и къде да ги намерим " е доказателството, че може би и подобен сериал би се радвал на триумф. 

Виж още: Лиса Кудроу разкри детайлности към специфичния епизод на " Приятели "

Анализатори обаче не дефинират новината като изненадваща. Въпреки че " Фантастични животни и къде да ги намерим " белязаха някакъв триумф, то той не беше подобен, какъвто бе предстоящ. А и да не забравяме, че поради сагата към правосъдните каузи на Джони Деп, артистът няма да бъде част от актьорския състав на новия филм. Въпреки това критиците акцентират, че новите серии за Хари Потър би трябвало да наблегнат много на сюжета, като подобен, проследяващ живота на Хари, Рон и Хърмаяни след Хогуортс звучи най-обещаващо и любопитно.

Изображение: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР