До възпаление на черния дроб или невирусен хепатит може да

...
До възпаление на черния дроб или невирусен хепатит може да
Коментари Харесай

Тези лекарствата могат сериозно на увредят черния ви дроб

До инфектиране на черния дроб или невирусен хепатит може да се стигне заради корист с медикаменти.

Гастроентеролог-хепатолог и претендент на медицинските науки Сергей Вялов описа по какъв начин COVID-19 и обичайна медицина предизвикат болестта.

„ Повечето невирусни хепатити са резултат от потреблението на разнообразни средства за пречистване на тялото “, изяснява лекарят. Тези средства включват билкови чайове, препарати от китайската или индийската обичайната медицина и средства за „ пречистване “ на черния дроб. Те могат да съдържат субстанции, които повреждат клетките му. Невирусен хепатит може да се развие и при хора, които са се възстановили от COVID-19. По предписание за лекуване се употребяват мощни медикаменти, които могат да повлияят неподходящо на черния дроб.

В този случай пациентът развива хепатит, провокиран от медикаменти. Понякога следствията от ковид са идентични с първите признаци на хепатит: нараснала отмалялост, липса на сила и неприятна търпимост към алкохола. За да се изключи увреждане на черния дроб, е належащо да се премине биохимичен кръвен тест. Ако заболяването се удостовери, тогава няма да е доста мъчно да се излекува, написа zdrave.to.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР