До този момент ТИТАНИТЕ“ се доказаха с две събития, които

...
До този момент ТИТАНИТЕ“ се доказаха с две събития, които
Коментари Харесай

Арена на Титаните идва в Русе с КАУЗА

До този миг „ ТИТАНИТЕ “ се потвърдиха с две събития, които се организираха през месеците септември и октомври в гр. Разград, където Градският парк се трансформира в зрелищна сцена на борби от вида „ Игри на волята “, „ Фермата “ и „ Сървайвър “. Млади дами и мъже, както и деца, демонстрираха своите спортни умения, хъс и воля за победа и се изправяха против разнообразни компликации по особено построени трасета. Игрите включваха както силови детайли, по този начин и тествания на мозъка. Организаторите Ивелин Иванов и Мариян Иванов от Разград и Валентин Стефанов от Русе направиха всичко безплатно, а задачата беше да се съберат средства за нуждаещи се хора.

С началото на 2024 година деятелите на Доброто взеха решение да поддържат Илиян Русев – Скури и неговите златни рибки, като подарят вяра на всички, които са съпричастни с идеята в Русе да бъде построен Водно-рехабилитационен център за деца и възрастни с физически и ментални усложнения. Очаква се първата копка на модерния и функционален плувен басейн да се направи на 12 април, а през идващите два дни – 13 и 14 април, Зала Арена – ОЗК да се трансформира в Арена на Титаните.

Търсят се 14 смели дами и 14 смели мъже, които ще играят дружно с по едно дете на възраст сред 13 и 16 години. Отборите ще бъдат от възрастен + дете – без значение от пола на детето. На 13 април се започва с 6 разнообразни многокомпонентни игри, включващи мощ, експедитивност, сръчност, акуратност, издръжливост, баланс, бърз разум и още… Ще се играе „ battle ”, т.е. трасетата ще бъдат по този начин подредени, че да може всяка двойка да се състезава с друга двойка играчи – за по-голямо представление и за повече страсти по време на игрите. На 14 април 2024 година се започва още веднъж в 9:00 часа, този път с две игри “battle ” и една за баланс. Така 4 тима от дамите и 4 тима от мъжете с най-хубави резултати не престават към полуфинални и финални борби.

По време на събитието се чакат доста изненади - гост-звезди, ТОП готвачи на България, музикални и танцови осъществявания, както и огнено шоу.

Всеки, който се „ престраши “ да се запише за присъединяване в новаторските игри, може да го направи на страницата на Арена на Титаните “ във Facebook, Инстаграм, както и да позвъни на посочения телефонен номер – 0899940168.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР