До този извод са стигнали учени под ръководството на проф.

...
До този извод са стигнали учени под ръководството на проф.
Коментари Харесай

Гигантите от миналото коригирали генома на човека

До този извод са стигнали учени под управлението на проф. Ернст Мулдашев, които са изследвали кургани, бездънни езера, менхири и могили на колоси в Башкирия („ Аргументи и обстоятелства “ № 47–52 за 2015 г. и №1 за 2016 г.).

Това разрешило да се създадат заключения, че башкирският епос „ Урал Батир “ е бил написан въз основа на действителни събития, случили се в дълбока античност.

Но най-любопитно се оказало догатката, че на Земята е имало освен един Адам и освен една Ева. Ето какво споделя Ернст Мулдашев.

А и някои башкирски учени се пробват да потвърдят същото. При това подобен жанр учени показват като критерии на истината сходността на някои думи на разнообразни езици. Например при башкирите съществува жанр катай, чието наименование е съзвучно с думата „ Китай “, по отношение на което е изказана догадка, че Древният Китай, в състава на който влиза и цитаделата на човечеството Тибет, е основан от башкирите от рода катай.

– Откъде съгласно вас са се повили голям брой народи и езици? Не би ли било по-разумно всички хора да приказват на един език?

– Ако се следва логиката на такива текстове като или башкирския „ Улан Батир “, то може да се разбере, че в древността е съществувал мултиразумен свят. В него са живели разнородни рационални форми – ангели, хора, хобити, гномове, диви, дракони и доста други същества, които може да са общували между тях с общ език. Такъв свят е бил основан явно с цел да съществува постоянно конкуренция на виталните форми и да не се появява дяволската надменност.

Но както излиза наяве от античните трудове, мултиразумният свят е заседнал в непрекъснати войни. Във връзка с това Бог е решил да сътвори многоразумен свят и да съобщи юздите на ръководството на една от рационалните форми на живот – хората. Но Бог и тук е планувал система на конкуренция, създавайки голям брой народи и езици, с цел да се борят за водачество в света. Сега водачеството е на британската нация, само че какво ще бъде в бъдеще – никой не знае.

– Искате да кажете, че всяка нация има свои Адам и Ева?

– Не. Вавилонските Адам и Ева са били 11-метрови колоси. Урал Батир също е бил колос. За каква нация може да се приказва тук, защото през днешния ден няма колоси.

Според мен колосите от предишното са общо земно събитие, което се корени в цивилизациите на атлантите и лемурийците, които нямат народност. Ръстът на атлантите е достигал 5-7 метра, а на лемурийците – 10-20 метра. Атлантите и лемурийците съгласно нас и до през днешния ден се намират в положение на сомати, или самоконсервация на човешкото тяло, което съгласно тибетските лами може да продължава хиляди и милиони години.

Гигантите се потопили в положение на сомати, с цел да запазят човешкия генофонд.

Освен това желая да кажа, че сомати, добре известно в Хималаите и на Тибет, съществува и на други места на планетата. Можем да си спомним гробницата на 5-метровия колос, в която той, съгласно башкирските предания, се намира в седнало състояние, особено за сомати. Как да не се сетим за този феномен, и то не в Хималаите, а в Башкирия! Как да не си помислим, че сомати има общоземно разпространяване, наричано човешки генофонд!

– Вероятно да. Неслучайно в индийската митология доста се приказва за пришествието на новия оракул – Майтрея – в скоро време.

Източник: megavselena.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР