До тази сутрин около 25 американски града бяха с наложен

...
До тази сутрин около 25 американски града бяха с наложен
Коментари Харесай

Бели расисти, Сорос, Русия и крайнолеви обвинявани за протестите в САЩ

До тази заран към 25 американски града бяха с натрапен някакъв тип полицейски час, като бойци от Националната армия са ситуирани в Минеаполис и столицата на Съединени американски щати след дни на митинги и безредици, изпъстрени с принуждение. На фона на хаоса и несигурността, гласове от двете страни на политическия набор излязоха с изказвания, че насилието е било подхранено от заприказва и проведено от " експерти ".

Дясната коментаторка Кендис Оуенс и други упрекват Джордж Сорос и " леви анархисти " или ляво, активистко, антифашистко придвижване за това, че стоят зад разразилото се принуждение. Президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп написа, че " това е АНТИФА и радикалната левица ".

Той твърди, че 80% от задържаните са отвън Минесота, с цел да се твърди, че тези, които правят принуждение, идват да унищожат локалния бизнес. Онези отдясно, които имаха вяра, че антифа стои зад насилието, настояват, че генералният прокурор на Минесота Кийт Елисън един път е разгласил фотография с справочник за антифа. Генералният прокурор на Съединени американски щати Уилям Бар също по този начин твърди, че митингите са били " планувани, проведени и ръководени от анархични и леви екстремистки групировки, употребявайки антифа-подобна тактичност ".

Междувременно отляво се образува друг роман, който упреква руснаците и белите върховници за насилието. Кметът на Свети Пол Мелвин Картър съобщи в събота, че всички задържани в петък са отвън страната.

Управителят на Минесота Тим Уолз повтори това изказване, потвърждавайки, че 80% не са от страната. Кметът на Минеаполис Джейкъб Фрей, чиито полицейски сили в града започнаха митингите, когато един от тях коленичи на афро-американски мъж, който след това умря, съобщи, че митингите са " домакински тероризъм ". Изглежда губернаторът и кметът координираха своя роман, за ​​да обвинят в насилието бели върховнически организации и " идеологически екстремисти ".

През предходната седмица кметът на Минеаполис упрекна картелите в насилието и минал към белите върховници. Той сподели, че пропагандаторите са проникнали в митингите. " Сега се сблъскваме с белите върховници, членове на проведената престъпност, отвън държавните подбудители и даже задгранични участници, с цел да унищожим и дестабилизираме нашия град и нашия район. " Оказа се, че действителните данни от арести демонстрират, че доста от арестуваните са от Минесота.

МНОГО КОМЕНТАРИ настояват, че Русия застава зад митингите. Професорът от университета в Мичиган в Юридическия университет в Мичиган и юридическият анализатор Барб Маккуада туитира връзка към публикация на New York Times за Русия, която се меси в изборите в Съединени американски щати, и отбелязва, че " отчетите на разузнаването споделят, че Русия се пробва да наложи безпорядък в Съединени американски щати преди изборите. Мисията изпълнена. "

Аша Рангапа, старши учител в института Джаксън от университета в Йейл и коментатор на CNN, туитира, че " не е разпъване, че може да има непознати връзки към координирана насилствена активност в Съединени американски щати ". Тя дава отговор на чуруликане, споменавайки изказванието на губернатора на Минесота, че американската военна работа дава разследваща поддръжка и информационни прихващания от NSA.

Твърдението, че всички от картелите за опиати до белите върховници, Джордж Сорос и руснаците застават зад бурните митинги в Съединени американски щати, разкриват феномен, който упреква събитията в комплицирани конспирации и твърди, че митингите са " проведени " - без никакви доказателства, че някой " руснак, т.е. " Бели върховници или фигури за проведена престъпност са разпознати и задържани за тяхното присъединяване. Джой Рийд, ефирен водещ, означи, че едно видео демонстрира бял мъж с противогаз и разбиващ се чадър прозорци и че това може да е обвързвано с изказванията на Кийт Елисън, че насилието е било проведено. Журналистката Лара Логан също туитира, че има " професионални пропагандатори ".
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР