До старта на активния летен сезон остават броени дни. Затова

...
До старта на активния летен сезон остават броени дни. Затова
Коментари Харесай

Тотална промяна за Евиния плаж в Бургас! Мястото на голотии и срамотии става новата перла на Черноморието

До старта на дейния летен сезон остават броени дни. Затова новият наемател на линията „ Атанасовска коса “ е почнал трескава подготовка за Лято 2018. Съвсем скоро някогашният Евин плаж ще се преобрази тотално и ще замязя на същински оазис по образеца на първокласните курорти във Френската Ривиера или Маями, написа Флагман бг.

Работници към този момент са построили основите на двете огромни заведения, които вечер ще се трансформират в хитови нощни заведения за феновете на нощния живот. Концесионерът от компания „ ББ Къмпани “ към този момент извършва обещанието си да се погрижи за комфорта и на живеещите в региона, като на място се инсталира доста скъпа шумоизолация.


Концесионерът извършва обещанието си да се погрижи за комфорта и на живеещите в региона, като на място се инсталира доста скъпа шумоизолация

Припомняме, че на Евиния плаж ще има още изтънчен рибен ресторант, както и гратис лятно кино с прожекции всяка вечер от 18 до 21 часа. Плажуващите пък ще събират слънчеви лъчи, радвайки се на оптимален комфорт на съвременни шезлонги от естествени артикули, а спомагателните елементи като палми и комфортните плажни алеи ще гарнират неповторимата конюнктура. Цените ще бъдат извънредно допустими за сходни условия – по 5 лв. за шезлонг и чадър.


На Евиния плаж ще има още изтънчен рибен ресторант, както и гратис лятно кино с прожекции всяка вечер

Ивицата ще се трансформира в едно от най-атрактивните места по Черноморието единствено след няколко седмици. Посетителите пък ще се любуват на услуга, предоставена по нов и изцяло чужд за България модел, твърди вложителят.







Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР