До сряда внасят сигнал срещу Прокопиев в прокуратурата“Демокрацията е в

...
До сряда внасят сигнал срещу Прокопиев в прокуратурата“Демокрацията е в
Коментари Харесай

ДПС прати „златните“ паспорти в Брюксел

До сряда внасят сигнал против Прокопиев в прокуратурата
“Демокрацията е в риск, липсват ценности”, разгласи Мустафа Карадайъ пред младежите от партията

Паспорти са давани на китайци, свързани с тайните служби

Движение за права и свободи са изпратили сигнала за аферата “Златни” паспорти до ръководителя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен и до европейския комисар по полезностите и прозрачността Вера Юрова, научи “Труд”. В него се показва, че в интервала 2015 до 2021 година над 120 лица, най-вече китайци, работещи за китайските специфични служби, както и неколцина руснаци, са получили българско поданство и право за престояване без инспекция. В сигнала се показва и нежеланието на ръководещите да ревизират данните и да бъдат отнети непозволено издадените паспорти.

До средата на седмицата от придвижването ще внесат и сигнал за предприемача Иво Прокопиев в прокуратурата, както бе дадено в петък, в пленарната зала на Народно събрание на премиера Кирил Петков.

Демокрацията в страната е в риск, предизвести ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ. Той взе участие в взаимното съвещание на Централния действен съвет (ЦОС) и регионалните ръководители на Младежкото Движение за права и свободи. Карадайъ дефинира политическата философия на “новите” ръководещи като: “Ние сме на власт и правила за нас няма”. “Наблюдават се липса полезности, политическа еднаквост и общностни цели.”, безапелационен бе Карадайъ, който разиска с участниците във форума провокациите пред младежите в България.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР