До сега БСП се роеше, днес в Благоевград бе поставено

...
До сега БСП се роеше, днес в Благоевград бе поставено
Коментари Харесай

Структурите на АБВ от Пиринско се вляха в БСП, още партии и организации са заявили желание да се върнат в столетницата

До в този момент Българска социалистическа партия се роеше, през днешния ден в Благоевград бе сложено началото на противоположния развой от което аз съм доста радостна, това съобщи водача на партията Корнелия Нинова и разгласи,че 11 от общо 12 организации на АБВ в Пиринско са напуснали и са поискали да се влеят в столетницата. Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия организира разширено изнесено съвещание в Благоевград и Нинова разгласи,че партията е одобрила процеса на завръщане на някогашни партийни членове, а тези които не са били до в този момент са подали заявление за участие, сподели тя.
 img_2072_600x400  img_2075_600x400  img_2076_600x400
Имаме сходни заявление за вливане в Българска социалистическа партия от още 4-5 регионални структури на АБВ, както и от структури на партия „ Движение 21, Партия Зелените и други, сподели още Нинова в Благоевград.

Тя съобщи,че не е имала от дълго време диалози с управлението на АБВ, само че смята, че  инициативата за сходно завръщане  ще би трябвало да става изпод, да идва от силата и желанието  на хората,а не да седнат лидерите  и да вземат решение на мрачно сходни неща. “Процесъ т си го изяснявам по този начин, хората схванаха,че Българска социалистическа партия в действителност е достоверната лява партия, че не предава хората си и държи на обещанията си, разяснява още Нинова. С принцип на политика ще се предпазим от лобисти и клиентелисти, сподели тя на въпрос дали не се завръщат някои,защото им е замирисало на власт. Българска социалистическа партия потвърди,че може да взима мъчителни решения, тъй че ще се оправим, разяснява още Нинова.

АБВ имаше общо 12 структури в Пиринско с членска маса от близо 2 хиляди души. С изключение на организацията в Сандански всички минават към Българска социалистическа партия, заявява към този момент някогашния водач на петричката организация на АБВ Димитъ р Атанасов. Той съобщи,че всички членове от АБВ са предложили на централното управление дружно да се върнат в Българска социалистическа партия и да имат общи дейности, само че и до ден сегашен не е получил никаква реакция.

Докато съвещанието на бюрото вървеше в Благоевград, от регионалната конструкция на АБВ в Хасково се обадиха и обявиха,че и те желаят да се върнат в Българска социалистическа партия и чакат Корнелия Нинова да посети и тях.

Корнелия Нинова разяснява в персонално качество и събитията, които стават в дясното пространство и Съюз на демократичните сили. Аз със страдание следя това което става в дясно,защото тези хора остана отвън Народното събрание и не са показани парламентарно, а има еавтентични десни хора, идеологически хора,с които диалозите ни постоянно са били забавни. Така,че скърбя за това което в този момент следим,каза Нинова.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР