До преди дни тазгодишният ерген“ бе представян като богат, културен

...
До преди дни тазгодишният ерген“ бе представян като богат, културен
Коментари Харесай

Ергенът нацелува доста девойки, зрителите не харесаха това

До преди дни тазгодишният " ерген “ бе представян като богат, културен и учтив момък, който е и моногамен. Всичко това се оказа една огромна неистина и Александър Младенов удари дъното с държанието и целувките си. За една вечер блондинът намляска цели четири участнички.

" Мисля, че от дълго време предаването трябваше да се прекръсти от " Ергенът “ на " Курварят “ (цинично) или " Женкарят “ (нецинично). Не е гнусливо момчето, щом целуна и кюстендилския мамут, отлично. Шоуто замязя на " Сървайвър “, където ги караха да ядат гадости “ – пишат в обществените мрежи.

Алек сякаш търси огромната и същинска обич, но гледа влюбено всички участнички и само камерите го стопират да ги предложения в спалнята си. Дава страховит образец на останалите моногамни, които търсят любовта. Младенов първо награби Маги, по която към този момент е вдлъбнат. Хитрушата умее да задържа вниманието му, а мачото не крие, че обожава компанията на русокоската. Веднага след нея предприемачът се помляска с Виктория, която е грозното пате във формата, само че това очевидно не стопира предприемача.

След малко момъкът награби Христиана, която леко го провокира.  " Как мога да направя по този начин, че в теб да няма такива подозрения? “ – попита Алек, а Христиана отвърна " Като ме целунеш! “. Русокосото единствено това чакаше и награби русокоската от Кюстендил. Последва гушкане и натискане с Памела, само че тя мина без целувки по устните. Нахалната Мария улесни мачото, като тя първа допря устни до Алек, а той отвърна на мига. Това отврати феновете, които дефинираха Младенов като разгонен бик.

" Уж ерген, сякаш жена търси, а кое му е кавалерското на това да ги чакаш да ти се натягат? Къде отиде времето, в което мъжа ухажва дамата която същински харесва? Къде отиде кавалерското и дамското? “, пише " Уикенд “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР