До последния ден няма да излъчим кандидат за президент, защото

...
До последния ден няма да излъчим кандидат за президент, защото
Коментари Харесай

Борисов за спора с централата на ГЕРБ: Радев праща бухалката си Рашков, праща и Минеков

До последния ден няма да излъчим претендент за президент, тъй като след днешните изявления на Минеков, който щял да гони първата политическа мощ от централата ѝ, нали по конституция служебното държавно управление би трябвало единствено да уреди едни почтени избори.
А те не са почтени. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, откакто през днешния ден служебният министър на културата Велислав Минеков прикани ГЕРБ да изоставен двата етажа в НДК, откакто не плащали наем, оповестяват от БГНЕС.

Само да припомня на Минеков, че има текст от закона за политическите партии и ние го съблюдаваме. И да спре да лъже, в случай че желаят с Рашков да дойдат и да изгонят хората от офисите, ние също ще срещнем Брюксел и ЛИБЕ с безобразията на един длъжностен кабинет, който би трябвало единствено да провежда избори. Радев праща бухалката си Рашков, Радев праща Минеков. Репресии, по тази причина в този момент желаят да докопат претендента за президент на ГЕРБ-СДС, с цел да се саморазправят с него още преди да има имунитет. Това е зорът, акцентира Борисов.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР