До понеделник сутринта изглеждаше, че първият мандат има сериозни шансове

...
До понеделник сутринта изглеждаше, че първият мандат има сериозни шансове
Коментари Харесай

Никола Минчев: Не мисля, че някой от депутатите на ПП-ДБ ще подкрепи кабинет Габриел

До понеделник сутринта изглеждаше, че първият мандат има съществени шансове за реализация, гледайки диалозите, които - водеха с, „ ИТН ” и. Само няколко часа след брифинга на обаче от споделиха, че стопират диалозите. Това може да е инцидентно събитие, само че по-скоро се колебая. Това разяснява депутатът от ПП-ДБ в предаването " Събуди се " по Нова телевизия. 

Относно извършената лидерска среща с - и Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев. През 1997 година приключва Езикова в петък, Минчев завви: Отново е препотъврдила позициите си в лидерски формат. Отново декларирахме, че няма по какъв начин да подкрепим първия мандат. Обсъдени бяха измененията в законодателната стратегия. Когато се стигне до втория мандат ще забележим по какъв начин да подходим. Има написана законодателна стратегия, управническата стратегия също е съгласувана. Би могло да се откри някакъв формат за сформиране на държавно управление. Към първия мандат затваряме вратата. 

Зам.-председателят на Народното събрание уточни, че не чака нито един народен представител от " - " да поддържа проектокабинета " Габриел ". Мичев разяснява, че няма информация по отношение на имената в кабинета на Мария Габриел  Мария Габриел Мария Иванова Габриел е родена на 20 май 1979 година в Гоце Делчев. През 1997 година приключва Езикова. 

Въз основа на към този момент декларираната поддръжка наподобява не огромен шанса да се сформира кабинет. Това са 116 народни представители. Те не са задоволителни. Не ми наподобяват положителни вероятностите пред проектокабинета, който ще гласуваме тази седмица. Тези гласове могат да дойдат от някъде, не от ПП-ДБ. Или чрез отсъстващи депутати, които да смъкват нужния брой гласове, с цел да бъде определен кабинет. За да стане през изчезнали народни представители, това би трябвало да са девет души. Струва ми се комплицирано, само че да забележим, означи още. 

По думите му все още не е обсъждана смяна на състава на проектокабинета " Денков ". 

Депутатът от ПП-ДБ уточни, че задачата на едно конституционно болшинство е да сложи фокус върху конституцията. „ Тази седмица стана още по-очевидно какъв брой нужни са измененията в конституцията, изключително в частта „ правосъдна власт ”. Взаимовръзката сред политика и правосъдна власт би трябвало да бъде прекратена. Тя, сякаш, е заложена в актуалната конституция, най-много през безотчетната и безконтролна фигура на основния прокурор ”, добави Минчев.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР