До момента криминалистите не могат да докажат, че Гринго е

...
До момента криминалистите не могат да докажат, че Гринго е
Коментари Харесай

Преобръща Всичко! Вижте Само Какво Откриха Разследващите В Дома На Гринго! Арестуваният Мъж До Софи Маринова Ще

До момента криминалистите не могат да потвърдят, че Гринго е обвързван със стрелбата по палата на предприемача Асен Атанасов – Ариф, написа " Флагман.бг ". Затова и обичаният на ромската певица е упрекнат единствено в изнудване и закани за ликвидиране против Ариф и фамилията му. В материалите по делото обаче са приложени и доказателства след огледа от баровския парцел в циганската махала в Айтос. От тях ставало ясно, че против къщата е стреляно с 9-милиметров револвер „ Макаров ”, разкри още източникът ни. Адвокатът на Гринго – Красимир Кацарски ще направи нов опит да измъкне айтозлията от кауша още тази седмица. Опитният правист е протестирал през вчерашния ден мярката на Давидов и чака ново съвещание на Районния съд в Айтос още този петък.

„ Смятам, че обвиняването е много разтърсено. Не съм уверен, че са взети под внимание новите условия по случая, а точно - новите показания на Сливков. Ако бях сигурен, че подзащитният ми е направил такова нещо, щях да му кажа да се признае за отговорен и да го пуснат с една условна присъда поради чистото му правосъдно минало ”, съобщи Кацарски. Адвокатът удостовери информацията, че при обиска в дома на Гринго са открити сим карти.

Те обаче били чисто нови и не са употребявани за изнудването на Атанасов. Според бранителя фамилията на Ариф не е споделило и една дума против Давидов. Бизнесменът декларирал само, че е заплашван по телефона от чужд за него мъж. Информацията се разминава с гневната офанзива, която брачната половинка му Еленка води в обществените мрежи против Гринго и Софи. Любопитна детайлност е, че Атанасови са съседи на Гринго. Къщите им се намират на 200 м една от друга.

Междувременно ромската перла Софи Маринова изпаднала в суматоха. Певицата се чувствала доста зле освен поради неналичието на обичания, само че и поради това, че двойката губела съществени задължения.

Първият от тях бил на следващия ден, когато Софи и Гринго трябвало да веселят сънародниците ни в Лондон. В събота пък имали присъединяване в Берлин. „ Не намирам за съществени доводите на прокуратурата, че в случай че напусне страната, може да се укрие. Всички знаят къде тъкмо ще бъде. Ако желаят, могат да го арестуват и на сцената ”, разяснява юрист Кацарски. Тодор Давидов беше закопчан дружно със Стефан Сливков. Според прокуратурата Гринго е мозъкът на скица за изнудване на предприемача Асен Атанасов.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР