До масова бежанска вълна към българската граница няма да се

...
До масова бежанска вълна към българската граница няма да се
Коментари Харесай

Александър Йорданов: България не трябва да е дразнител за Турция ВИДЕО

До всеобща бежанска вълна към българската граница няма да се стигне. Разчитаме на това, че в дейностите на Турция въпреки всичко има и разсъдък. Това съобщи в предаването „ Здравей, България” по Нова телевизия евродепутатът от ЕНП Александър Йорданов.

Сирийският спор има решение единствено по кротичък метод, единствено посредством договаряния, единствено в границите на резолюцията на Организация на обединените нации. Друг вид все още европейските политици не могат да измислят, счита той.

„ България като гранична страна с Турция, не би трябвало да бъде главен „ дразнител” на сегашната власт в страната. Необходими са повече дипломация и опазване на политическо самообладание”, сподели още той.

Йорданов добави, че другият вид е да се подпалва международна война. По думите му не би трябвало да се не помни първоизточника на спора в Сирия – а точно вътрешните връзки и фактът, че в Дамаск остава да стои политик – деспот.

САЩ и Русия също са уплашени от обстановката, сподели още евродепутатът. По думите му Европейски Съюз разчита, че в дейностите на Турция въпреки всичко има и разсъдък.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР