До края на юли всеки нов клиент на multiSIM, разполагащ

...
До края на юли всеки нов клиент на multiSIM, разполагащ
Коментари Харесай

Услугата multiSIM на Yettel позволява на живеещите активно да ползват своя смарт часовник и смартфон с един мобилен номер

До края на юли всеки нов клиент на multiSIM, разполагащ с LTE моделите на Apple, SAMSUNG, HUAWEI и TicWatch, ще употребява услугата без месечна такса за първите 6 месеца

Това лято Yettel започва акцията „ Смело напред “ за поощряване на по-активния метод на живот. Проучване, направено в тази връзка, демонстрира, че смарт технологиите се употребяват от потребителите най-вече за детайлно следене на дневна интензивност (брой крачки, пулс, изгорени калории), обмисляне на тренировки, хранене и режим. Чрез приложение в смарт телефона или с фитнес гривна и интелигентен часовник 30% от потребителите наблюдават физическата интензивност, изминато разстояние, разхода/приема на калории, изготвят хранителен режим и така нататък, като близо половината от тях (42%) разчитат за това на умните си часовници.

В отговор на тази наклонност Yettel дава на всички свои клиенти, имащи смарт часовници с eSIM, опцията да се почувстват по-свободни, до момента в който спортуват, като се възползват от новата multiSIM услуга на телекома  и оставят мобилния си телефон вкъщи, без да губят връзката с него.

multiSIM е услуга, която разрешава един номер по едно и също време да бъде употребен както на смарт телефона на потребителя, по този начин и на неговия смарт часовник. Необходимо изискване е смарт часовникът да има eSIM (LTE) функционалност. Възможността за работа на един номер и тарифен проект с две мобилни устройства разрешава на всеки, който спортува, само че не желае да се разделя с мобилната връзка, да остави умерено своя телефон в шкафчето в съблекалнята или даже у дома, до момента в който практикува това, което обича – джогинг, футбол, баскетбол, волейбол и даже плуване. Услугата прави всеки интелигентен часовник с eSIM и е изцяло задоволителен за туристите, които умерено могат да оставят своя смарт телефон у дома и да продължат да имат връзка със света, както и да мерят интензивността си, където и да са, носещи само своя часовник със себе си.

Всички, задействали услугата до 31 юли, получават опцията да я употребяват без месечна такса за първите 6 месеца, дружно с някой от смарт часовниците Apple Watch LTE или LTE смарт часовниците Samsung, Huawei, TicWatch, предлагани в магазините на Yettel. След приключване на първичния 6-месечен интервал без възнаграждение, услугата се таксува на цена от 4.99 лева с Данък добавена стойност на месец.

Проучването на Yettel демонстрира, че измежду дейните жители 5% сигурно декларират предпочитание да се снабдят с някаква технология, като 31% са безапелационни, че биха се сдобили със смарт часовник. Мобилният оператор дава отговор с съществуването на голям брой настоящи модели умни часовници с multiSIM функционалност в своето портфолио.

Сред тях са най-новите в цели осем разновидности. Също и две разновидности на Huawei Watch 3 Pro LTE, три LTE разновидности на Samsung Galaxy Watch 4 и TickWatch Pro 3 LTE,. Моделите оферират редица спортни режими, съветници за подготовка и опция за непрекъсната съгласуваност посредством eSIM и LTE вградена антена. От тях могат умерено да бъдат провеждани диалози и даже да се правят редица присъщи за смарт телефоните благоприятни условия.

Повече информация за атрактивните оферти на Yettel за деен метод на живот.

 

 

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР