До края на януари потребителите могат грабнат лек, ултратънък и

...
До края на януари потребителите могат грабнат лек, ултратънък и
Коментари Харесай

Yettel предлага впечатляващия Motorola Edge 40 Neo 5G със 150 лв. ексклузивна отстъпка в онлайн магазина си

До края на януари потребителите могат сграбчен лек, ултратънък и функционален смарт телефон на специфична цена

Ако не сте се сдобили с нов смарт телефон към Коледа и Нова година, то в този момент може би е идеалният миг да погледнете към атрактивното предложение на Yettel, което може да бъде открито на уеб страницата на мобилния оператор. До края на януари красивият и функционaлен Motorola Edge 40 Neo 5G 256GB може да бъде закупен в някой от трите му цвята, създадени с Pantone, с извънредна отстъпка от 150 лева в онлайн магазина на телекома на . Оттам той ще пристигна с безвъзмездна доставка до всяка точка на страната и с 3 години безвъзмездна гаранция вместо общоприетите 2.

Motorola Edge 40 Neo 5G e устройство, основано с цел да впечатлява от пръв взор. Моделът въплъщава задачата на премиум серията Edge на Motorola, която дава най-съвременни технологии на допустимо най-вече консуматори. Моделът идва с извънредно тъничък корпус (7,79 мм). Той е предпазен по стандарта IP68, тъй че потребителите могат да се съсредоточат върху заниманието, вместо да се тормозят, че устройството им ще се повреди, в случай че бъде потопено във вода, нечистотия или прахуляк.

Новият Edge има 50MP Ultra Pixel датчик на камерата с технология за незабавно фокусиране на всички пиксели и 16 пъти по-бърза работа при слаба светлина за невероятни нощни фотоси. Освен това смарт телефонът идва с 6,55-инчов pOLED екран и 144Hz периодичност на освежаване. Motorola Edge 40 Neo разполага с 5000mAh батерия и се отличава с 68W TurboPower бързо зареждане. За геймърите устройството предлага безкрайни занимания постоянно и на всички места с бързия процесор MediaTek Dimensity 7030 и 5G съгласуваност в мрежата на Yettel.

В продължение на дългогодишното партньорство на Motorola с Pantone - международният водач в подбора и съчетаването на цветове, Motorola Edge 40 Neo се предлага в три нюанса, които въодушевяват характерността и предизвикват достоверността. Потребителите могат да избират сред Black Beauty - бездънен черен звук с матова акрилна основа, и двата ярки разновидността - Soothing Sea и Caneel Bay. Те се отличават с извънредно комфортно покритие от веган кожа, което съвършено добавя практичния дизайн.

До края на януари цената на Motorola Edge 40 Neo 5G 256GB е 289,99 лева в брой вместо 439,99 лева с проект Total Unlimited 32.99 и контракт за 24 месеца, a с лизинг пада от 21,59 лева на 13,99 лева на месец за 24 месеца. В композиция с него потребителите могат да се възползват и от 100 лева отстъпка при покупка на смарт часовник и да задействат без в допълнение възнаграждение като част от проекта си 1 цифрова услуга за период от 6 месеца.

Повече за модела, характерностите и преимуществата му, можете да откриете на .

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР