До края на следващата седмица (бел. ред. тази седмица) във

...
До края на следващата седмица (бел. ред. тази седмица) във
Коментари Харесай

Иван Портних: Автоматизираната билетна система ще заработи в края на тази седмица

До края на идната седмица (бел. ред. тази седмица) във всички рейсове във Варна ще проработи изцяло автоматизираната билетна система, заяви кметът на Варна Иван Портних в изявление за Радио Варна.

Той призна, че тя не е функционирала, само че изясни, че това е било по този начин поради признатата смяна в разпоредба 17, касаеща свързаността с Националната организация по приходите:

Билетната система в действителност действа и към днешна дата. Проблемът беше, че когато направихме нужните контракти за поддръжка, влезе смяна в разпоредба 17. До преди тази смяна, всяко едно устройство беше обвързвано независимо с Национална агенция за приходите, а след нея би трябвало да има сървър, който да обобщава данните от всяко едно устройство и от сървъра, да праща информацията към приходната организация. Направихме социална поръчка за построяването на тази система и тя завърши. Днес сутринта ме осведомиха, че 148 рейса към този момент са оборудвани, с други думи до няколко дни ще обхване всички транспортни средства в общинския транспортьор. Надявам се до края на другата седмица да сме затворили тази тематика.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР