До края на годината ще имаме прототипа на българската ваксина

...
До края на годината ще имаме прототипа на българската ваксина
Коментари Харесай

Проф. Чорбанов: До края на годината ще е готов прототипа на българската ваксина срещу коронавирус

„ До края на годината ще имаме прототипа на българската ваксина против COVID-19. Проектът върви по един доста сериозен проект. Оттук нататък страната би трябвало да реши дали да си купи 13 млн. дози от Pfizer или да влага в клинично изследване на българската ваксина ”. Това съобщи имунологът в студиото на „ Пресечна точка ”.
„ Към момента всички ваксини, които се вършат, са разнообразни, с цел да се заобиколят чисто теоретичните незнайни към този вирус. Всички учени подхождат по различен и нетрадиционен метод, по тази причина имунизациите са нови и не са внедрени все още ”, сподели още той. По думите му имунизациите като цяло са най-високото достижение на медицината, показва NOVA.
 Ученият, работещ за българската Коронавирус ваксина: Пълният локдаун не стопира вируса, имунизацията на Pfizer има сериозен минус Ученият, работещ за българската Коронавирус ваксина: Пълният локдаун не стопира вируса, имунизацията на Pfizer има сериозен минус
Опитът сподели, че цялостният локдаун не стопира разпространяването на вируса, а малко го отсрочва. Вирусите се популяризират характерно и по...
„ Превенцията на болестта е най-хубавото нещо, което може да се доближи в актуалната медицина. От тази позиция, имунизацията е нещо ужасно. Но тя би трябвало да бъде доста деликатно проверявана, тъй като не е за лекуване, а се употребява върху здрави хора. Трябва да е ефикасна, а все още нито за една ваксина не е тествано дали е такава ”, сподели още проф. Чорбанов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР