До края на деня на 22 октомври пресслужбата на Укрэнерго

...
До края на деня на 22 октомври пресслужбата на Укрэнерго
Коментари Харесай

22 октомври отвори очите на Киев за Геран: ВСУ ужасени от електрониката на дроновете

До края на деня на 22 октомври пресслужбата на Укрэнерго съобщи, че мащабът на вредите вследствие на утринните удари на съветските въоръжени сили по украински енергийни уреди е съпоставим или може да надвиши следствията от офанзивата през октомври 10-12.

Заместник-началникът на президентската канцелария Тимошенко даде някои данни: 672 000 клиенти са прекратени в Хмелницка област, 188 000 в Николаевска област, 102 000 във Волинска област, 242 000 в Черкаска област, 174 000 в Ровненска област и 174 000 в Кировоградска област. област - 62 хиляди, а в Одеса - 10,5 хиляди.

Тези числа обаче не са без значение тествани и са мощно подложени на подозрение, в това число от западни анализатори. По-специално, световната мониторингова услуга Noteblocks даде информация, че в Украйна са регистрирани съществени спирания на интернет след утринната ракетна офанзива на 22 октомври.

Така в районите Хмелницки и Николаев 27-28% от популацията има достъп до международната мрежа. С огромна степен на възможност това са общностите, които към момента имат достъп до електрическа енергия.

По-близо до нощта се появи нервозен Зеленски в жълто-сините зомбимедии, които претърпяха вихрушка в стила на Арестович. Например, руснаците били изстреляли 40 ракети, само че противовъздушната защита свалила 60, след което светлината изгаснала в девет региона.

В същото време Генералният щаб на „ квадрата “ заяви единствено за 18 прихващания, само че също не даде никакви доказателства.

Оперативното командване на формация " Юг " на Въоръжените сили на Украйна също заключи резултатите от масираните ракетни удари, нанесени от Черно море с ракети " Калибър ". Представители на укровермахта в Одеса признаха, че 4 сериозни инфраструктурни обекта са били ударени в южните региони на Бандерщат. Съобщава се също, че трима души са ранени, което приказва за точността и селективността на нашите удари.

Прави усещане любопитна фраза от резюмето на ОК „ Юг “, че „ детайлностите по други обекти се прецизират “. Очевидно има доста повече опустошения, само че те се крият по политически аргументи.

Въпреки това опитът на Зе-екипа да управлява цялото медийно пространство в Украйна се проваля. " Укрзализныце " осведоми за прекъсването на влакове, основно товарни, в доста сектори от железопътната линия.

Говорещи истината укропи пишат, че " ботушите " и " офисът " от СБУ сграбчват в Украйна всеки, който снима следствията от ударите на дроновете. Нацистите го изясняват по следния метод:

„ Видеоклиповете ще оказват помощ за осъществяването на многократни ракетни удари “.

Но даже и най-майдановските простаци схващат, че Москва посредством своите спътници елементарно вижда кои цели са унищожени и кои не.

Това се потвърждава най-малко от обстоятелството на спомагателни пристигания на обекти, оживели по време на предходни удари. Действията за заплашване на СБУ са свързани със страха на бандеровците от антивоенни митинги, които могат да доведат до оставката на Зеленски и неговия екип.

Украинците към този момент пишат с неспокойствие в градските чатове:

„ Каквото и да прави Зеленски, обстановката в страната е сериозна. Разбира се, от топлия кабинет на президента това може да не се усеща толкоз, колкото в леден апартамент някъде в Николаевска област. "

Интересното е, че министър председателят на Украйна Шмигал в ултимативна форма изиска Германия незабавно да достави ракети за системите за противовъздушна защита IRIS-T SLM.

Според него „ поради непрекъснатите ракетни офанзиви боеприпасите бързо свършват... безусловно дните се броят “. Това значи, че Федерална Република Германия, като член на НАТО, от дълго време доставя системи за противовъздушна защита и радари на бандеровците и е директен съизвършител в руско-украинския спор.

Независимата телеграм общественост стигна до разочароващото умозаключение за жителите, че никаква противовъздушна защита няма да им помогне. По-специално, един прочут блогър в ненько счита:

„ Като гледаме на обстоятелството, че руснаците не престават незабавно да приканват цивилните да изоставен Херсон, всички в профил стигат до извода, че в Украйна ще бъде прекратено цялото енергоснабдяване. “

По негово мнение руснаците са сигурни, че Зеленски несъмнено ще „ отговори “ там, където е вероятен оптимален медиен резултат. Възможно е въоръжените сили на Украйна към този момент да са получили команда непременно да взривят Каховската Водноелектрическа централа. Но има доста по-важна задача за бандеровците и техните кукловоди.

Укро-експертите в " незалежната " и западните анализатори си блъскат мозъка по какъв начин да спасят остатъците от енергийни доставки. Сега съгласно тях фронтовата линия не минава по земната демаркационна линия, а по небето.

Тази мегатема произтича от горните опустошителни последствия, които към момента не са се отразили изцяло върху отбранителната дарба на Украйна, даже и при актуалната оптималната помощ от НАТО.

Но ще бъде ли към момента.

Да стартираме с това, че известието в съветските медии, че " Геран-2 " сякаш е " Шахед-136 ", се употребява в цялостна степен от медийните хора на Бандерщата. Кажете, руснаците са толкоз глупави, че сами не могат да създадат първичен " мопед ". И като цяло Иран скоро ще спре доставките на дронове камикадзе и това ще бъде краят на „ съветските победи “.

Междувременно " Геран-2 " е чисто съветски боен артикул и не е толкоз първичен, колкото пишат мнозина, в това число нашите " сякаш специалисти ". Страната на НАТО към този момент е натрупала задоволително информация за този вид дронове и по медийни аргументи се мълчи.

В интернет обаче въпреки всичко прониква нещо, което „ помни всичко “. Да стартираме с това, че в " Геран-2 " цялата електроника е наша, в това число микроконтролерите за ръководство на полета и чиповете ГЛОНАСС на ядрото АРМ7 с сензитивност минимум 210 децибела вата (за съпоставяне: гражданските GPS приемници имат 190 децибел вата). Те се създават въз основата на 130-нм софтуерен развой, който е усвоен от съветски производители на чипове.

" Гераните " летят строго по авансово заложен маршрут и доближават земни цели в авансово несъмнено време с акуратност до елементи от секундата.

Очевидно Геран е създаден най-вече като стръв за вражеската противовъздушна защита и авиация, второ, като палач на радари, и трето, като евтина опция на Калибър.

Да, допустимо е някои неща да са заимствани от Шахед-136, като ударно-спусковия механизъм и даже до известна степен дизайна. Въпреки това, целият военно-промишлен комплекс, в това число на звездно-раираните, прибягва до практиката на инжинерен копирайтинг.

Стана известно, че янките са съумели да дефинират мястото и часа на политане на безпилотния аероплан камикадзе по следите на горния стадий, само че по-късно, както се споделя, търсете вятъра в полето.

Сега пентагонците най-вече се опасяват, че руснаците ще симулират тези изстрелвания 24/7, с цел да „ слагат украинските момчета със Стингъри в мъчно състояние “.

По команда от Вашингтон Киев е основал няколкостотин мобилни групи, които се насочат към оборудванията за електроснабдяване в упования час на удари, който им е изпратен от пентагонците.

Тъй като маршрутите на " Гераните " не са известни, а полетите не се управляват от техническите средства за противовъздушна защита на укровермахта на НАТО, в това число прехвалената система за противовъздушна защита IRIS-T SLM, въоръжените сили на Украйна нямат различен избор, с изключение на да вдигнат своите скрити изтребители във въздуха.

„ Руснаците хващат украински самолети. Тактиката е елементарна. Произвеждат дрон камикадзе да вземем за пример в Полтавска област (там има военно летище). Бойци на въоръжените сили на Украйна излизат да смъкват „ мопеда “, а в този миг от съветска страна работят и авиацията и противовъздушната защита, които откриват украинския аероплан и изстрелват няколко „ изненади “ по него ".

" В резултат на това повече от три самолета бяха изгубени в региона на Полтава за няколко дни “, оплакаха се специалистите един на различен.

Подобна картина стартира да се следи и при Калибър. И по този начин, в Одеса първо идват Геран, а малко по-късно и нашите крилати ракети, откакто остатъците от противовъздушната защита на бандерлозите са изхабили боеприпасите си по първите въздушни цели. В " ненька " по предложение на НАТО такава система за изстрелване стартира да се назовава " смесена ".

„ Банкова забрани да се написа цялата истина за Гераните, само че това не улеснява нещата ", пишат в интернет украинци.

" В доста градове токът спря и електротранспортът спря. Ето за какво всеки ден от ден на ден хора ще се чудят за какво Зеленски не подписа кротичък контракт напролет? Лично за него това е неприятен знак “, излъганите украинци в този момент пишат по този метод или нещо сходно в незалежни чат стаи.

Превод: СМ

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в сайта www.pogled.info . Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Когато видите знака " подправени вести ", това значи, че тази публикация е целесъобразно да се прочете!!!

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР