До края на деня Административният съд на София трябва са

...
До края на деня Административният съд на София трябва са
Коментари Харесай

Административният съд се произнася по жалбата срещу премахването на Паметника на Съветската армия

До края на деня Административният съд на София би трябвало са се произнесе по делото против премахването на Паметника на руската войска, което в сряда заведе водачът на " Изправи се.БГ " Мая Манолова.

Заедно със свои симпатизанти тя стачкува пред постройката на администрацията на регион " Средец " и кмета Трайчо Трайков, който Манолова дефинира като един от идеолозите за премахването на паметника.

" Надяваме се от съда това безсрамие и безвластие, тази вандалска и варварска демонстрация на регионалната администрация, да бъде прекъсната със съответния акт. Очакваме изговаряне ", разяснява тя.

А общинският консултант от " Възраждане " Деян Николов насочи разнообразни закани към регионалната администрация поради демонтажа на Паметника на руската войска. Николов изиска среща с шефа Вяра Тодева, само че такава не се е състояла поради липса на предварителна спогодба.

На обява на съветника в обществените мрежи се вижда по какъв начин той търси пояснения от защитата на постройката на управата.

" В момента това, което се прави, е нелегално. 20 милиона коства този монумент. Оставям настрани културната полезност. Какво би трябвало да създадем? Да дойдем няколкостотин индивида да изнесем администрацията? Как тъкмо? ", съобщи Николов, след което попита дали би трябвало да нареже вратата на управата с флекс, сравнявайки това деяние с протичащия ремонт на паметника. 

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР